Αρχική » , , , , , » Προβλήματα στη λειτουργία του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθήνας (ΕΓΓΡΑΦΟ)

Προβλήματα στη λειτουργία του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθήνας (ΕΓΓΡΑΦΟ)


Ερώτηση για τα προβλήματα στη λειτουργία του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθήνας (ΝΝΑ) κατέθεσαν στη Βουλή προς τον υπουργό Άμυνας οι βουλευτές του ΚΚΕ Νίκος Καραθανασόπουλος, Λιάνα Κανέλλη, Χρήστος Κατσώτης και Γιώργος Λαμπρούλης.Αναλυτικά αναφέρουν:

«Μετά από αίτημα του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας, πραγματοποιήθηκε συνάντηση αντιπροσωπείας του Κ.Κ.Ε με τη διοίκηση του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθήνας.

Από τη διοίκηση του νοσοκομείου έγινε εκτενής αναφορά για τα προβλήματα που υπάρχουν σχετικά με τη χρηματοδότηση του νοσοκομείου και τις ελλείψεις που έχει σε ιατρικό, νοσηλευτικό και υποστηρικτικό - τεχνικό προσωπικό.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε για τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου το 1/3 των κρεβατιών είναι μόνιμα κλειστά. Επισημάνθηκαν ελλείψεις που υπάρχουν σε ιατρικό και τεχνολογικό εξοπλισμό. Η κυβέρνηση αντί να προσλάβει το απαραίτητο μόνιμο υγειονομικό προσωπικό για τη στελέχωση των hot spot, επιλέγει την απόσπαση  υγειονομικών από το Ναυτικό Νοσοκομείο Αθήνας, κάτι που επιβαρύνει ακόμη περισσότερο την κατάσταση.

Το Ναυτικό Νοσοκομείο Αθήνας δεν διαθέτει παιδιατρική κλινική, ούτε και μαιευτική κλινική.

ΕΡΩΤΑΤΑΙ ο κ. Υπουργός τι μέτρα θα πάρει η κυβέρνηση για τη λύση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το Ναυτικό Νοσοκομείο Αθήνας;».

ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ