Αρχική » , , , , » Αναγνώριση Διπλάσιου Χρόνου Υπηρεσίας σε Μονάδες Εκστρατείας (ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΕΣ-ΕΓΓΡΑΦΟ-ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ)

Αναγνώριση Διπλάσιου Χρόνου Υπηρεσίας σε Μονάδες Εκστρατείας (ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΕΣ-ΕΓΓΡΑΦΟ-ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ)

Σύμφωνα με έγγραφο του ΓΕΣ, που κοινοποίησε η ΠΟΕΣ, κατόπιν εγκυκλίου του ΥΠΕΚΑ (αριθ. πρωτ.: Φ10042/οικ. 13567/329/2018), που αφορά στην παροχή συμπληρωματικών οδηγιών αναφορικά με τον προσδιορισμό των συντάξιμων αποδοχών για την αναγνώριση του χρόνου υπηρεσίας στο διπλάσιο και των σχετικών κρατήσεων των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων (ΕΔ):καθορίζεται νέα διαδικασία αναγνώρισης στο διπλάσιο του χρόνου υπηρεσίας που έχει διανυθεί σε Μονάδες Εκστρατείας έως και την 31 Δεκ 17.

Ειδικότερα, με τη νέα διαδικασία καθορίζονται οι ενέργειες των εμπλεκομένων για την αναγνώριση του χρόνου υπηρεσίας που έχει διανυθεί σε Μονάδες Εκστρατείας έως την 31 Δεκ 17. όπως στο Παράρτημα «Α».Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με την παραπάνω εγκύκλιο, ο παραπάνω χρόνος υπηρεσίας:

α. Δύναται να αναγνωριστεί οποτεδήποτε ακόμα και κατά το χρόνο της συνταξιοδότησης, με σχετική αίτηση του στελέχους.

β. Αναγνωρίζεται με την καταβολή εισφοράς, η οποία υπολογίζεται με βάση τα ποσοστά εισφορών κλάδου σύνταξης και τις συντάξιμες αποδοχές που ίσχυαν όταν παρασχέθηκε η συγκεκριμένη κάθε φορά υπηρεσία και όχι όταν υποβλήθηκε η σχετική αίτηση από το ενδιαφερόμενο στέλεχος.

γ. Τα στελέχη που έχουν καταταγεί πριν από την 30 Σεπ 90, δεν καταβάλουν εισφορές για την αναγνώριση της υπηρεσίας σε Μονάδες Εκστρατείας...

Διαβάστε αναλυτικά το σχετικό έγγραφο:0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ