Αρχική » , , , , , » Στο «σκαμνί» του ΣτΕ η κυβέρνηση για τα αναδρομικά στελεχών ΕΔ-ΣΑ και αποστράτων

Στο «σκαμνί» του ΣτΕ η κυβέρνηση για τα αναδρομικά στελεχών ΕΔ-ΣΑ και αποστράτων


Στην Επιτροπή Συμμόρφωσης έχει κληθεί ο ΥΠΟΙΚ Ε. Τσακαλώτος γιατί δεν έδωσαν όλα τα αναδρομικά στα στελέχη των εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων ΑσφαλείαςΕάν η κυβέρνηση δεν συμμορφωθεί στις συστάσεις της Επιτροπής τότε το ΣτΕ θα εκδώσει δεύτερη απόφαση με βάση την οποία θα διαταχθεί η απόδοση και των υπόλοιπων ποσών και μάλιστα εντόκως!

Η κυβέρνηση λοιπόν δεν γλιτώνει τα αναδρομικά από το να τα δώσει ολόκληρα και μάλιστα άμεσα. Υπάρχει αγωνία σε 300.000 στελέχη που τα περιμένουν.

Το «κούρεμα» που έχουν υποστεί τα ακαθάριστα ποσά φθάνει περίπου το 40% όπως προκύπτει από τις κοινές υπουργικές αποφάσεις για την καταβολή τους.

(ΠΗΓΗ: europost.gr)

2 σχόλια:

  1. ΣΙΓΑ ΤΑ ΩΑ....ΑΠΟ ΤΟ 2015 ΟΛΟ ΒΟΜΒΕΣ ΣΤΕ!!! ΟΛΟ ΑΠΟΛΟΓΙΕΣ ΣΚΑΜΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ.......ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ Τ'ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ...ΠΟΙΟΥΣ ΠΕΡΙΠΑΙΖΟΥΝ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Eδώ οι δικαστικοί οι συνταξιούχοι πήραν τα αναδρομικά δωρα και εμείς παλεύουμε για τα δικαιούμενα αναδρομικά που δεν μας εδωσαν. ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ .Αμα έχεις ΥΕΘΑ τον Αποστολάκη τι ψάχνεις.Α ρε Γιώργο ,κάτι δεν έκανες καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ