Αρχική » , , , , , , » Πρωτομηνιά η παράδοση - παραλαβή Α/ΓΕΣ. Έξι (6) νέοι Αντγοι στο ΑΣΣ (ΦΩΤΟ)

Πρωτομηνιά η παράδοση - παραλαβή Α/ΓΕΣ. Έξι (6) νέοι Αντγοι στο ΑΣΣ (ΦΩΤΟ)


ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΗΝΙΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥΠρωτομηνιά με παράδοση - παραλαβή. Αλλαγή φρουράς στην ηγεσία του Γενικού Επιτελείου Στρατού με τον απελθόντα αρχηγό ΓΕΣ, στρατηγό ε.α., Αλκιβιάδη Στεφάνη να παραδίδει τα ηνία του Στρατού Ξηράς στον νεο ΑΓΕΣ, αντιστράτηγο Γεώργιο Καμπά, σε τελετή στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων στη Βάρη Αττικής.

Στη συνεχεία συνεδρίασε για πρώτη φορά υπό τη νέα του σύνθεση το Ανώτατο Στρατιωτικό Συμβούλιο (ΑΣΣ), στο στρατόπεδο Παπαγου, στη σκιά των ριζικών αλλαγών που επέφεραν οι κρίσεις στον Στρατό Ξηράς. Με έξι νέους αντιστρατήγους το ΑΣΣ έχει μεταβληθεί σε ποσοστό άνω του 65%:

(1) Τον Αντιστράτηγο Χαράλαμπο Λαλούση, ως Διοικητή Δ΄ ΣΣ.

(2) Τον Αντιστράτηγο Δημήτριο Μπονώρα, ως Υπαρχηγό ΓΕΣ.

(3) Τον Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Κούτρα, ως Διοικητή Γ΄ ΣΣ / NRDC-GR.

(4) Τον Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Μασούρα, ως Επιτελάρχη ΓΕΣ.

(5)Τον Αντιστράτηγο Βασίλειο Παπαδόπουλο, ως Διοικητή ΑΣΔΥΣ.

(6) Τον Αντιστράτηγο Γεώργιο Δημητρόπουλο, ως Διοικητή ΑΣΔΕΝ.

3 σχόλια:

  1. Οι κρίσεις στις ΕΔ ανέκαθεν είχαν -έχουν-και θα έχουν πολιτικό «άρωμα». Πλήθος στελεχών επιλέγει την παραίτηση λογω της δυσοσμίας που εκπέμπει το σύστημα. Οι πολιτικοί «ηγέτες» σε αγαστή συνεργασία με τους στρατιωτικούς-γλάστρες, έχουν στήσει φάμπρικα παραγωγής συνταξιούχων στρατηγών και ομοιοβάθμων τι στιγμή που κουνάνε το δάκτυλο για την πληθώρα των συνταξιούχων. Καλό το παραμύθι ότι οι ένστολοι έχουν «άλλη» ηθική, αλλά, καλόν είναι να μη ξεχνάμε ότι υπάρχει και ο κακός οι λύκος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Περισσότερα παράσημα από τον ΑΓΕΕΘΑ του Ισραήλ (θυμίζουν στρατηγούς Β. Κορέας) . Τελευταία προμήθεια οπλικών συστημάτων προ 15ετίας . Οπλικά συστήματά χωρίς καύσιμα και ανταλλακτικά . 1.000.000 άτομα πέρασαν τα σύνορα ανενόχλητα και χωρίς ΜΙΑ παραίτηση ανώτατου ... Προϋπολογισμός άμυνας λιγότερος από την κρατική επιχορήγηση συντάξεων της ΓΕΝΟΠ . 24.000.000.000 (24 δις) κρατική επιχορήγηση συντάξεων το έτος . 500.000.000 (μισό δις) ετήσια δαπάνη άμυνας (βασικά μόνο μισθοί). Αυτό δεν είναι κράτος , είναι ΚΑΠΗ . Το μέλλον του ΚΑΠΗ είναι ο τάφος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι κουμπάροι ετοιμάζονται για πάρτι στις τακτικές κρίσεις που έρχονται σε 20 ημέρες ...............................

    ΑπάντησηΔιαγραφή

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ