Αρχική » , , , , , , » Έκδοση Βεβαιώσεων ΜΤΣ και Φορολογική Δήλωση (ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)

Έκδοση Βεβαιώσεων ΜΤΣ και Φορολογική Δήλωση (ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)


Αναγνώστης του ιστολογίου μας και Απόστρατος Αξιωματικός μας ενημέρωσε τα παρακάτω: 

Σχετικά με την δυνατότητα έκδοσης βεβαιώσεων ΜΤΣ ηλεκτρονικά από την ιστοσελίδα του, θα ήθελα να σας αναφέρω ότι κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό. Το σύστημα, όσες φορές και αν προσπάθησα, εμφανίζει τη φράση «Δεν βρέθηκε Φορολογική Βεβαίωση με τα στοιχεία που καταχωρήσατε».

Εν τω μεταξύ σε έλεγχο που έκανα στους σχετικούς κωδικούς του Ε1, διαπιστώνω ότι είναι προφανές πως προστέθηκε στο σύνολο της σύνταξης και το μέρισμα του ΜΤΣ, αλλά το ποσό που προκύπτει είναι μεγαλύτερο από αυτό που μου καταβλήθηκε.

Το ερώτημά μου λοιπόν είναι το εξής :

Πως ενώ ενημερώθηκε η φορολογική διοίκηση ώστε να προσθέσει το μέρισμα στο ετήσιο εισόδημα, δεν υπάρχει η δυνατότητα του φορολογούμενου να δει και να εκτυπώσει τη σχετική βεβαίωση, όπως συνέβαινε όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Γνωρίζω πως θα έπρεπε να απευθυνθώ στο αρμόδιο τμήμα του ΜΤΣ, κάτι που θα κάνω άμεσα, ωστόσο θεώρησα καλό να ενημερωθούν μέσω της ιστοσελίδας σας και οι συνάδελφοι.

Παρακαλώ εάν έχετε τη δυνατότητα ερευνήστε το θέμα και ενημερώστε μας.

Ευχαριστώ.

7 σχόλια:

 1. Απαντήσεις
  1. Εμένα δεν μου βγάζει τίποτα...

   Διαγραφή
 2. δεν ξερω τι κανετε αλλα εμένα μου την έβγαλε κανονικότατα απο το ΗΔΙΚΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δυστυχως ουτε εμενα μου εμφανίζεται το MTΣ...

   Διαγραφή
 3. Mια χαρά τα εμφανίζει στη δήλωση, αλλά και στη βεβαίωση αποδοχών που έχει κάτω και αριστερά από το Ε1 στο ΤΑΧΙS, εσύ κάνεις λάθος γιατί μπερδεύεσαι με το φόρο. Στην κύρια σύνταξη το μόνο ποσό που έχει προστεθεί είναι τα αναδρομικά της υγειονομικής περίθαλψης που πήραμε το Δεκ (μεικτά).

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Έχουν δίκιο οι φίλοι που λένε ότι δεν τους εμφανίζεται. Επικοινωνήσαμε με αρμοδίους και μας είπαν ότι η εφαρμογή ενημερώνεται σταδιακά. Υπομονή λοιπόν!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΜΑΝΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ27 Απρ 2018, 9:31:00 π.μ.

  ΜΤΣ. πληρωτέο μήνα συν φόρος μήνα Χ(επί) 12 μηνες(εάν ειναι ιδια τα 2 παραπανω ποσά για ολους τους 12 μηνες,αλλιώς προσθετεις τον καθε μηνα ξεχωριστα το πληρωτεο του,συν τον φορο που εχει) =φορολογητεο ποσό ετους 2017. Στο ΕΤΕΑΕΠ(ΕΤΕΧ)ίδιος υπολογισμος(υπόψιν ,εάν υπαρχει κρατηση π.χ. 20,00 ευρω για σωματειο αποστρατων ,το ποσό αυτό ειναι συν στο φορολογητεο ετους 2017).

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ