Αρχική » , , , , , » Νέες θεματικές ενότητες στο Στρατιωτικό Μουσείο της ΣΜΥ (ΦΩΤΟ)

Νέες θεματικές ενότητες στο Στρατιωτικό Μουσείο της ΣΜΥ (ΦΩΤΟ)


Από τα τέλη του 2016 έχει τεθεί σε λειτουργία το Στρατιωτικό Μουσείο της ΣΜΥ, η δημιουργία του οποίου είναι ένα ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης και ευγνωμοσύνης σε όσα έχει προσφέρει μέχρι σήμερα η Σχολή στην Πατρίδα.

Το Μουσείο περιλαμβάνει 4 αίθουσες, εκ των οποίων οι δύο είναι αφιερωμένες στη ΣΜΥ και οι άλλες δύο στο 5ο Σύνταγμα Πεζικού, το οποίο ήταν εγκατεστημένο στο χώρο που βρίσκεται σήμερα η Σχολή και το οποίο συμμετείχε στους αγώνες του Έθνους με αποκορύφωση την εποποιία του Υψώματος 731, το Μάρτιο του 1941.

Με αφορμή του γιορτή του Αγίου Γεωργίου, του προστάτη του Στρατού Ξηράς, θα γίνουν τα εγκαίνια των νέων θεματικών ενοτήτων του Στρατιωτικού Μουσείου, την ερχόμενη Δευτέρα 23 Απριλίου, στις 11 το πρωί.(trikalaenimerosi.gr)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ