Αρχική » , , , , » Πότε και πως θα υλοποιηθεί η μετακίνηση στελεχών Σ.Ξ. που υπηρετούν πάνω από 9 έτη σε δήμους-νομούς μη προτίμησής τους; (ΕΓΓΡΑΦΟ)

Πότε και πως θα υλοποιηθεί η μετακίνηση στελεχών Σ.Ξ. που υπηρετούν πάνω από 9 έτη σε δήμους-νομούς μη προτίμησής τους; (ΕΓΓΡΑΦΟ)


Ο Βουλευτής ΧΑ Χατζησάββας Κωνσταντίνου Χρήστος, κατέθεσε ερώτηση προς το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας (Αρ. Πρωτ. 4982/04-04-2018) με θέμα: «Πότε και με ποιον τρόπο θα υλοποιηθεί η μετακίνηση στελεχών του Ελληνικού Στρατού τα οποία υπηρετούν άνω των 9 ετών σε δήμους-νομούς μη προτίμησής τους».

Οι τακτικές μεταθέσεις του Ελληνικού Στρατού για το έτος 2017 ολοκληρώθηκαν μέσα στο θέρος, ενδεχομένως τον Σεπτέμβριο του ιδίου έτους. Σύμφωνα με πληροφορίες, εκπονήθηκε αρμοδίως μελέτη αξιολόγησης των συμπερασμάτων και διδαγμάτων, τα οποία προέκυψαν από αυτές. Από την εν λόγω μελέτη, διαπιστώθηκε η μακροχρόνια παραμονή άνω των 9 ετών έως και σήμερα, πολλών στελεχών του Ελληνικού Στρατού σε δήμους και νομούς μη προτίμησής τους.

Σχετικά με το ζήτημα και σύμφωνα με τις πληροφορίες, εκδόθηκε Διαταγή η οποία ρυθμίζει το θέμα, πλην όμως δεν έχει εφαρμοσθεί μέχρι σήμερα, κατά μήνα Απρίλιο 2018, στο σύνολο των περιπτώσεων.

Επιπλέον, σε όποιες περιπτώσεις έχει εφαρμοσθεί η Διαταγή, η διαδικασία η οποία ακολουθείται δεν είναι...

Διαβάστε αναλυτικά την σχετική ερώτηση:


1 σχόλια:

  1. Θα υλοποιηθεί και θα γίνει η μετάθεση όταν βρούνε ΜΠΑΡΜΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ