Αρχική » , , , , , » «Αποστολή» της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών στο Hot Spot του Βόλου (ΕΓΓΡΑΦΟ)

«Αποστολή» της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών στο Hot Spot του Βόλου (ΕΓΓΡΑΦΟ)


Ερώτηση (υπ. αριθμ. 5171/17-04-18) προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, σχετικά με την «Αποστολή της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών στο Hot Spot του Βόλου», κατέθεσαν οι Βουλευτές της ΧΑ, Ηλιόπουλος Κωνσταντίνου Παναγιώτης και Παναγιώταρος Κωνσταντίνου Ηλίας:

Σύμφωνα με απόφαση της Δημοτικής αρχής Βόλου, στις πρώην εκθεσιακές εγκαταστάσεις γνωστής αντιπροσωπείας αυτοκινήτων που βρίσκεται στο 3° χλμ της Εθνικής Οδού Βόλου - Λάρισας, ιδιοκτησίας της εταιρείας Μόζας Α.Ε, προκρίνεται η προσωρινή «φιλοξενία» 500 περίπου «προσφύγων» και παράνομων μεταναστών, από το Ιράκ και το Αφγανιστάν.

Πληροφορίες ανέφεραν ότι για να καθαριστεί ο χώρος και να προετοιμαστούν οι εγκαταστάσεις για τη δημιουργία του νέου ΗΟΤ SΡΟΤ, κλήθηκε η 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών του Ε.Σ, προκειμένου να συνδράμει στις «εργασίες» αποκατάστασης του χώρου...

Διαβάστε αναλυτικά την σχετική ερώτηση:0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ