Αρχική » , , , , , , , » O Α/ΓΕΣ στη ΠΕ/Γ΄ΣΣ «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» και σε ΕΦ των 8η -9η Μ/Π ΤΑΞ (20 ΦΩΤΟ)

O Α/ΓΕΣ στη ΠΕ/Γ΄ΣΣ «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» και σε ΕΦ των 8η -9η Μ/Π ΤΑΞ (20 ΦΩΤΟ)


Το Σάββατο 31 Μαρτίου και την Κυριακή 01 Απριλίου 2018, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, ενόψει της Μεγάλης Εβδομάδας και της εορτής του Πάσχα, πραγματοποίησε επισκέψεις σε περιοχές ευθύνης Σχηματισμών του Γ΄ ΣΣ «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», ως ακολούθως:

- Το Σάββατο 31 Μαρτίου 2018, επισκέφτηκε την 8η Μηχανοποιημένη Ταξιαρχία Πεζικού (8η Μ/Π ΤΑΞ - VIIΙ ΜΠ «ΗΠΕΙΡΟΣ»), και συγκεκριμένα τα ΕΦ «ΜΟΛΥΒΔΟΣΚΕΠΑΣΤΟ» και «ΠΛΗΚΑΤΙ», όπου αντάλλαξε ευχές με το προσωπικό των Φυλακίων και τους Εθνοφύλακες των Ταγμάτων Εθνοφυλακής (ΤΕΘ) Καλπακίου και Κόνιτσας.

- Την Κυριακή 01 Απριλίου 2018, επισκέφτηκε την 9η Μηχανοποιημένη Ταξιαρχία Πεζικού (9η Μ/Π ΤΑΞ «ΑΝΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ») και συγκεκριμένα το ΕΦ «ΓΡΑΜΜΟΣ», όπου εγκαινίασε τον Ξενώνα, ενώ στη συνέχεια επισκέφτηκε τα ΕΦ «ΔΙΠΟΤΑΜΙΑΣ», «ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ», «ΙΕΡΟΠΗΓΗΣ» και «ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΗΓΗΣ», για ανταλλαγή ευχών με το προσωπικό των φυλακίων και των Ταγμάτων Εθνοφυλακής (ΤΕΘ) Καστοριάς και Νεστορίου.

Στη διάρκεια του ταξιδιού του συνομίλησε και αντάλλαξε επίσης ευχές με τις διοικήσεις των τοπικών σχηματισμών και με πολίτες που βρέθηκαν στα φυλάκια ενόψει των εορτών του Πάσχα.

Ενεργός Στρατός, Εφεδρεία και Εθνοφυλακή με υψηλό ηθικό, γνώση αποστολής και αγάπη για την Πατρίδα.

Κάντε κλικ (χρησιμοποιείστε τα βελάκια του πληκτρολογίου για επόμενο ή προηγούμενο) στις παρακάτω φωτό για μεγέθυνση:


(army.gr)

2 σχόλια:

  1. Οι επικοινωνιακές “επιθέσεις” και “αντεπιθέσεις” κάπου εδώ πρέπει να τελειώνουν. Τα “επικοινωνιακά” μηνύματα, τεχνάσματα, τρικ, συνθήματα μας τελείωσαν και δεν μας οδήγησαν και πουθενά. Έστειλε πάμπολλα μηνύματα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας το τελευταίο διάστημα, ακόμη περισσότερα στέλνει κάθε μέρα το ΓΕΣ με δηλώσεις,βίντεο,φωτογραφίες και ασκήσεις επιπέδου τάγματος και Εθνοφυλακής. Νομίζουμε ότι τα ΄χουν λάβει υπ΄ όψιν οι “απέναντι”… Μας το έδειξαν το τελευταίο διάστημα. Οι Τούρκοι και βλέπουν και ακούν αλλά κυρίως καταλαβαίνουν… Θα προτείναμε επίσης σ΄ όσους θεωρούν ότι γνωρίζουν άριστα τα “επικοινωνιακά” να ρίξουν μια ματιά στο πως ο τουρκικός στρατός διαχειρίζεται τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που ,πως και πότε εμφανίζει τον Αρχηγό του. Θα ΄ναι πολύ διδακτικό…
    https://www.militaire.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. λοιπόν την αλήθεια την είπε η αντιπολίτευση της Τουρκίας.Όλα αυτά περί πολέμου γίνονται για εσωτερική κατανάλωση.Ο Καμένος δεν έδωσε ευρώ και η κυβέρνηση Τσίπρα βγήκε με ψεύτικες υποσχέσεις που δεν υλοποίησε ποτέ.Βλέπετε τώρα πόσο όμορφα αποπλάνησαν την κοινή γνώμη;κανείς δεν μιλάει για τα λεφτά του ΣΤΕ αλλά όλοι για ''δήθεν'' πόλεμο κτλ...ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΟΥΔΑΚΙΑ ΜΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ