Αρχική » , , , , » Ετήσιο Μνημόσυνο και Αποκαλυπτήρια της Προτομής του Αντγου ε.α. Τζανιδάκη Ιωάννη (ΦΩΤΟ)

Ετήσιο Μνημόσυνο και Αποκαλυπτήρια της Προτομής του Αντγου ε.α. Τζανιδάκη Ιωάννη (ΦΩΤΟ)


Πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 14 Απριλίου 2018, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Ελεύθερνα Μυλοποτάμου Ρεθύμνης, το Ετήσιο Μνημόσυνο του Αντγου Τζανιδάκη Ιωάννη, ο οποίος την 19 Απρ 2017 σκοτώθηκε όταν το Ε/Π στο οποίο επέβαινε με τον επιτελή του κατέπεσε σε περιοχή του Σαραντάπορου Ελασσώνας.

Τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση από τον Μητροπολίτη Ρεθύμνου και Αυλοποτάμου κκ Ευγένιο.

Μετά το μνημόσυνο πραγματοποιήθηκαν στην πλατεία του χωριού τα αποκαλυπτήρια ανδριάντα του Αντγου Τζανιδάκη από τον Α/ΓΕΕΘΑ Ναύαρχο Αποστολάκη και κατάθεση Στεφάνων.

Παρευρέθησαν επίσης ο Δκτης Στρατιάς οι τοπικές και περιφερειακές αρχές, συνάδελφοι/συμμαθητές του εκλιπόντος, αντιπροσωπεία αποστράτων από το παράρτημα Ρεθύμνου της ΕΑΑΣ με επικεφαλή τον πρόεδρο του παραρτήματος Ταξχο εα κ. Κωνσταντάκη Αντώνιο και πλήθος κόσμου.

Στέφανο στην μνήμη του Κρητικού Ήρωα που έχασε την ζωή του στην εκτέλεση του καθήκοντος κατέθεσαν ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ευάγγελος Αποστολάκης, ο Δήμαρχος Ρεθύμνου Γιώργος Μαρινάκης, εκπρόσωποι αποστράτων-εφέδρων Αξιωματικών, ενώ με συγκίνηση μίλησαν εκπρόσωπος της οικογένειας Τζανιδάκη, και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ ο οποίος και παρέδωσε την Ελληνική Σημαία στην οικογένεια του πεσόντα Ήρωα για την Πατρίδα.

«Τιμούμε την μνήμη του Ήρωα Γιάννη Τζανιδάκη που έχασε την ζωή του πριν ένα χρόνο στην εκτέλεση του καθήκοντος για την Πατρίδα.

Αιώνια η μνήμη του, όπως αιώνια να είναι η μνήμη όλων που θυσιάστηκαν για την Πατρίδα με τελευταίο θύμα τον Σμηναγό Γιώργο Μπαλταδώρο» δήλωσε πριν λίγο στα ΜΜΕ στην Ελεύθερνα, ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Κάντε κλικ (χρησιμοποιείστε τα βελάκια του πληκτρολογίου για επόμενο ή προηγούμενο) στις παρακάτω φωτό για μεγέθυνση:


(cretapost.gr - Επιπλέον ΦΩΤΟ μας απέστειλε η ΕΑΑΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ