Αρχική » , , , , , » Καταβολή υγειονομικών επιδομάτων σε Ανθστες-Υπξκους ΠΑ ειδικότητας Βοηθού Ακτινολογικών Εργαστηρίων (ΕΓΓΡΑΦΟ)

Καταβολή υγειονομικών επιδομάτων σε Ανθστες-Υπξκους ΠΑ ειδικότητας Βοηθού Ακτινολογικών Εργαστηρίων (ΕΓΓΡΑΦΟ)


Ερώτηση (υπ. αριθμ. 5227/19-04-18) προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, σχετικά με την «Καταβολή υγειονομικών επιδομάτων για το προσωπικό της Γενικής Ειδικότητας Βοηθού Ακτινολογικών Εργαστηρίων, που εντάσσεται στο Διοικητικό Σώμα Ανθυπασπιστών-Υπαξιωματικών της Πολεμικής Αεροπορίας», κατέθεσε ο Βουλευτής Κωνσταντινόπουλος Οδυσσέας:

Με την Υ.Α Φ.400/ΑΔ.830986 (ΦΕΚ 710/01.12.1992, Τεύχος Β'), δημιουργήθηκαν επτά Γενικές Ειδικότητες βοηθητικού ιατρικού προσωπικού, μία εκ των οποίων και ο «Βοηθός Ακτινολογικών Εργαστηρίων», που εντάχθηκαν στο Διοικητικό Σώμα Ανθυπασπιστών-Υπαξιωματικών της Π.Α.. Οι πρώτοι πτυχιούχοι αυτής της ειδικότητας είχαν προσληφθεί το 1989.

Το εν λόγω προσωπικό, δεν λαμβάνει επίδομα ακτινοβολίας ούτε λοιπά υγειονομικά επιδόματα, επειδή βάσει της Υ.Α. δεν είναι υγειονομικό, αλλά διοικητικό προσωπικό. Το 2003, διεκδίκησαν δικαστικά το επίδομα ακτινοβολίας, αλλά το...

Διαβάστε αναλυτικά την σχετική ερώτηση:0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ