Αρχική » , , , » Εκδήλωση «ΜΕΡΕΣ ΟΧΥΡΩΝ 2018» στο Πολεμικό Μουσείο/Παράρτημα Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ)

Εκδήλωση «ΜΕΡΕΣ ΟΧΥΡΩΝ 2018» στο Πολεμικό Μουσείο/Παράρτημα Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ)


Την 31 Μαρτίου 2018, στα πλαίσια ανάδειξης και προώθησης της Ιστορίας των θρυλικών οχυρών της Γραμμής Μεταξά, πραγματοποιήθηκε στο Πολεμικό Μουσείο/Παράρτημα Θεσσαλονίκης η εκδήλωση «Μέρες Οχυρών 2018» με παρουσιάσεις από τους Γεώργιο Πολύχρου (Ιστορικό), Ηλία Κοτρίδη (Ερευνητή-Αντχη ε.α.), Κων/νο Κυρίμη (Ερευνητής) και Παναγιώτη Σαββίδη (Ερευνητή-Δημοσιογράφο).

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Α' Αντιπρόεδρος του Πολεμικού Μουσείου Ταξίαρχος Παν. Γεωργόπουλος ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό, ο Διευθυντής ΠΜ.Θ. Ταξίαρχος Ευά. Τραγαζίκης, ο Υποδιευθυντής Συνταγματαρχης Παν. Τζηρίδης και αρκετός κόσμος.

Η επόμενη εκδήλωση με το ίδιο θέμα θα πραγματοποιηθεί στις Σέρρες στις 18 Απριλίου 2018

Κάντε κλικ (χρησιμοποιείστε τα βελάκια του πληκτρολογίου για επόμενο ή προηγούμενο) στις παρακάτω φωτό για μεγέθυνση:

1 σχόλια:

  1. Ταξίαρχος διευθυντής και συνταγματάρχης υποδιευθυντής, σε ένα μικρό πολεμικό μουσείο? Να υποθέσω ότι αυτός που ποτίζει το γκαζόν θα είναι τουλάχιστον ταγματάρχης!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ