Αρχική » , , , » Προαγωγές Κατωτέρων Αξιωματικών (Υπλγοι-Λγοι) Ο-Σ Σ.Ξ. (ΦΕΚ)

Προαγωγές Κατωτέρων Αξιωματικών (Υπλγοι-Λγοι) Ο-Σ Σ.Ξ. (ΦΕΚ)


ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

Με προεδρικό διάταγμα, που εκδόθηκε στην Αθήνα την 04-04-2018 με πρόταση του Αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Άμυνας, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 11, 17 και 20 του ν. 2439/1996, των άρθρων 24, 26 και 91 του ν. 3883/2010 και του άρθρου 37 του ν. 4494/2017:...

Διαβάστε το σχετικό ΦΕΚ:


9 σχόλια:

 1. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΟΥ ΦΤΙΑΞΑΝΕ ΜΙΑ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΥ
  ΜΠΑΡΜΠΑ-ΦΑΝΟΥΡΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΠΑΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ;
  ΞΕΡΕΙΣ ΚΊ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΝΟΥΡΗ;ΤΑ ΕΜΑΘΕΣ ΚΑΛΑ
  ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ 4-2-1 ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΣΑΜΑΡΟ-ΒΕ
  ΝΙΖΕΛΩΝ;ΦΑΝΟΥΡΗ ΒΓΑΖΕΙΣ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Η βιομηχανία παραγωγής γιαλαντζί Αξκών καλά κρατεί.Τουλάχιστον αλλάξτε το όνομα της ΣΜΥ γιατί παίζει να είναι η μοναδική σχολή που οι υπαξκοί είναι 27 χρόνια Αξκοί. Σταματήστε τον σανό.Λίγη ντροπή.Μέχρι Ανθστές και πολύ τους είναι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Γιατί,εσύ θαρρείς οτι η Ευελπίδων,βγάζει αξιωματικούς έτοιμους να διοικήσουν σύνολο?

   Διαγραφή
  2. Σε πόνεσε;

   Διαγραφή
  3. Πως γινεται να ειναι 27 ετη αξκοι; δεν τα ξερεις καλα.εχεις κομλπεξ μεγαλε!

   Διαγραφή
  4. Δε πονάει κανέναν φιλαράκο.Αλλά είναι κρίμα να βγαίνουν νέα παιδιά απο σχολή που θεωρείται η καλύτερη,και να νομίζουν οτι η γη περιστρέφεται γύρω απ'αυτά.Τίποτ'άλλο.

   Διαγραφή
 3. ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ ΜΟΝ.ΥΠΑΞΚΩΝ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΑΝΘΣΤΕΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Καλύτερα να σε ζηλεύουν παρά να σε λυπούνται. Ήδη οι ΑΣΣΥ έχουν αναβαθμιστεί και έγιναν 3ετεις. ΕΠΟΠ δεν ξαναπέρνουν πλέον!!! Διαβάστε να περνάτε στις Στρκες Σχολές...

   Διαγραφή
 4. οι απόφοιτοι της ΣΜΥ χωρίς ΣΔΙΕΠ χωρίς ΑΔΙΣΠΟ με 2 χρόνια στο Βαθμό του Ταγματάρχη παίρνουν τον επόμενο βαθμό του Αντισυνταγματάρχη και με ένα χρόνο παραμονής στο βαθμό του Ανχη γίνονται και Συνταγματάρχες!
  Συγχαρητήρια!προτείνω κάθε μήνα να παίρνουν βαθμό και να να γίνονται Στρατηγοί τρείς μήνες!!και χωρίς σχολεία όπως τώρα...εύγε στην ηγεσία των κακομοίρηδων Ευέλπιδων!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ