Αρχική » , , , , » Με πρόταση Καμμένου Έφεδρος Ταξίαρχος... ο Διευθύνων Σύμβουλος του STAR (ΑΠΟΦΑΣΗ)

Με πρόταση Καμμένου Έφεδρος Ταξίαρχος... ο Διευθύνων Σύμβουλος του STAR (ΑΠΟΦΑΣΗ)


Το βαθμό του έφεδρου ταξίαρχου στον διευθύνοντα σύμβουλο του Star Πάνο Κυριακόπουλο απένειμε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκοπής Παυλόπουλος με πρόταση του Πάνου Κομμένου

Ο Πάνος έκανε ταξίαρχο τον Πάνο. Ο λόγος για τον Πάνο Κυριακόπουλο, διευθύνοντα σύμβουλο του τηλεοπτικού σταθμού Star, ο οποίος με πρόταση του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμέ­νου, έλαβε τον τιμητικό βαθμό του έφεδρου ταξίαρχου, προκαλώντας εύλογα ερωτήματα. Και αυτό διότι η διαδικασία ακολουθείται με βάση νόμο του 2010, ο οποίος προβλέπει ότι «με προεδρικό δι­άταγμα που εκδίδεται μετά από γνώμη του ΣΑΓΕ και πρόταση του υπουργού Εθνικής Άμυνας, δύναται να απονέμεται ιδιότητα έφεδρου αξιωματικού και βαθμός ταξίαρχου ή υποστρατήγου επί τιμή σε πρόσωπα υψηλού κύρους, Έλληνες πολίτες, άνδρες και γυναίκες, σε αναγνώριση υπηρεσιών τους προς τις Ένοπλες Δυνάμεις». 

Η σχετική παράγραφος του νόμου ήταν ανενεργή μέχρι πρόσφατα, ενώ αυτό που έγινε γνωστό είναι ότι ο διευθύνων σύμβουλος του Star έχει κάνει δωρεές στις Ένοπλες Δυνάμεις και παράλληλα κύκλοι του υπουργείου Εθνικής Άμυνας χαρακτηρίζουν σύμπτωση το γεγονός ότι η εκπομπή «Με αρετή και τόλμη» γυρίζεται στα στούντιο του εν λόγω τηλεοπτικού σταθμού. Θεωρούμε βέβαιο πάντως ότι ο Πάνος Κυριακόπουλος δεν θα κάνει χρήση στο μέλλον των υπόλοι­πων προβλέψεων και δεν θα υπηρετήσει λαμβάνοντας στην πορεία και τη σχετική ανώτατη σύνταξη... 

(ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ-12/04/2018 - [Μετατροπή σε κείμενο: staratalogia.blogspot.gr])

__________________
Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.

H ΣΧΕΤΙΚH ΑΠΟΦΑΣΗ:

1 σχόλια:

  1. ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΝΟΜΙΚΟ ΕΞΑΜΒΛΩΜΑ ΤΟΥ ΝΤΟΥΕΤΟΥ
    ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ-ΜΠΕΓΛΙΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ