Αρχική » , , , , , » Άνιση αντιμετώπιση Αξκων-Υπξκων που αποφοίτησαν μετά το 2011 και υπηρετούν εθελοντικά στις Ειδικές Δυνάμεις (ΕΓΓΡΑΦΟ)

Άνιση αντιμετώπιση Αξκων-Υπξκων που αποφοίτησαν μετά το 2011 και υπηρετούν εθελοντικά στις Ειδικές Δυνάμεις (ΕΓΓΡΑΦΟ)


Ερώτηση (υπ. αριθμ. 5449/25-04-18) προς Υπουργό Εθνικής Άμυνας και ΥΠΕΚΑ, σχετικά με την «Η άνιση αντιμετώπιση των Αξιωματικών και Υπαξιωματικών που αποφοίτησαν από ΑΣΕΙ-ΑΣΣΥ μετά το έτος 2011 και υπηρετούν εθελοντικά στις Ειδικές Δυνάμεις», κατέθεσε ο Βουλευτής ΧΑ Λαγός Ευαγγέλου Ιωάννης:

Ως γνωστόν σύμφωνα με τους όρους του μνημονίου, όσοι εισέρχονται στις παραγωγικές σχολές των ΕΔ από το έτος 2011 και εντεύθεν δεν ασφαλίζονται στα ασφαλιστικά ταμεία των ΕΔ, αλλά στον ΕΦΚΑ. Ως αποτέλεσμα αυτού όσοι στελεχώνουν ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ τις ειδικές δυνάμεις και των τριών όπλων, ενώ λαμβάνουν επίδομα επικινδυνότητας, ΔΕΝ έχουν το δικαίωμα στην αναγνώριση των διπλών συντάξιμων εξαμήνων.

Αυτό είναι μια ξεκάθαρη αδικία εις βάρος των εν λόγω στελεχών, καθώς ενώ υπηρετούν στις ίδιες μονάδες, διατρέχουν τους ίδιους κινδύνους και επιβαρύνεται ακριβώς το ίδιο η υγεία τους σε σχέση με τους παλιότερους συναδέλφους τους, το ελληνικό κράτος δεν τους αναγνωρίζει τα ίδια δικαιώματα...

Διαβάστε αναλυτικά την σχετική ερώτηση:


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ