Ο λόγος του Αρχηγού


Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Ευ. Αποστολάκης, υπό το βάρος των πολεμικών σεναρίων και του κλίματος γενικευμένης έντασης που έτεινε να επικρατήσει στη χώρα το προηγούμενο διάστημα, λόγω και της παρέλασης από τα τηλεπαράθυρα διαφόρων απόστρατων στρατιωτικά πωρωμένων, ζήτησε να ενημερώσει τους υπευθύνους των τηλεοπτικών σταθμών.

Η συνάντηση έγινε την Πέμπτη και εκεί ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ τους κάλεσε να ρίξουν τους τόνους ώστε να καμφθεί όλο αυτό το κλίμα έντασης και πολεμικών σεναρίων, που και το στράτευμα διεγείρει και γεμίζει ανησυχία την κοινή γνώμη, επιδρώντας αρνητικά στον τουρισμό και στην οικονομία γενικότερα.

Έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον ότι ο λόγος του Αρχηγού ήταν απόλυτα κατευναστικός και σε πλήρη αντίθεση με αυτόν του υπουργού Άμυνας.

Η κίνησή του πέραν των άλλων συνιστά και αποδοκιμασία του ύφους και των εμπρηστικών λόγων του κ. Καμμένου.

(ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ 15/04/2018 - [Μετατροπή σε κείμενο: staratalogia.blogspot.gr])

__________________
Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ