Αρχική » , , , , , » ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αεροπόρος–μοναχός στον Ναό του Παναγίου Τάφου στην Ιερουσαλήμ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αεροπόρος–μοναχός στον Ναό του Παναγίου Τάφου στην Ιερουσαλήμ


Ποιος είναι ο... «Αξιωματικός Επιχειρήσεων της Θείας Μοίρας»

Ένας Έλληνας Αεροπόρος είναι σήμερα φύλακας του Ιερού Ναού του Παναγίου Τάφου στην Ιερουσαλήμ!

Απίστευτο και όμως αληθινό και όλοι μπορούμε να αντιληφθούμε τη μεγάλη έκπληξη των μελών της ελληνικής αποστολής της 383 Μοίρας Ειδικών Επιχειρήσεων Αεροπυροσβέσεως (383 ΜΕΕΑ) που βρίσκονται στο Ισραήλ για να βοηθήσουν στην κατάσβεση των μεγάλων δασικών πυρκαγιών, όταν επισκέφτηκαν τον Ναό του Παναγίου Τάφου και εκεί του υποδέχτηκε χαμογελαστός ο Πατέρας Πολύκαρπος Κυριακόπουλος, μέχρι προ τριετίας... συνάδελφός τους!

Πρόκειται για τον Αντισμήναρχο (Ι) ε.α. Πολύκαρπο Κυριακόπουλο, ο οποίος εισήχθη στη Σχολή Ικάρων το 1996 και αποφοίτησε ως Ανθυποσμηναγός (Ι) το 2000 με την 73η Σειρά Ιπταμένων. Από την ορκωμοσία του και μετά ο Αεροπόρος – Μοναχός υπηρέτησε για πολλά χρόνια σε Μοίρες των μαχητικών αεροσκαφών Α-7 Corsair II και της 356 ΜΤΜ με τα μεταφορικά C-130H. Το 2013, όταν πλέον είχε φτάσει στο βαθμό του Επισμηναγού (Ι) ο Πολύκαρπος Κυριακόπουλος παραιτήθηκε από τις τάξεις της ΠΑ και αφιερώθηκε στον Θεό, πηγαίνοντας στο Άγιον Όρος, όπου εκάρη μοναχός. Από εκεί, θεία βουλήσει, «μετατέθηκε» στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων, όπου ο Πατριάρχης τον τοποθέτησε δεύτερο στην ιεραρχία, Ελληνορθόδοξο φύλακα του Παναφίου Τάφου, θέση που υπηρετεί μέχρι σήμερα ως «Αξιωματικός Επιχειρήσεων της Θείας Μοίρας»!

(parapolitika.gr – Λ.Σ.Μ.)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ