Αρχική » , , , , » EAAΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ: Συνεστίαση 19ης Νοεμβρίου 2016 (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

EAAΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ: Συνεστίαση 19ης Νοεμβρίου 2016 (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)


Το Σάββατο 19 Νοεμβρίου έγινε στη ταβέρνα «Τα Παλιά Κιούπια» συνεστίαση των μελών και των φίλων του Παραρτήματος Ναυπλίου της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού καθώς και των οικογενειών μας.

Η εκδήλωση έγινε με την ευκαιρία του εορτασμού την 21 Νοεμβρίου της Ημέρας των Ε.Δ. και από φέτος και Ημέρας Τιμής Βετεράνου/Αποστράτου.

Πριν την έναρξη της εκδήλωσης τιμήθηκαν τα μέλη του Παραρτήματος που έχουν γεννηθεί πριν το 1930, ο Ανθρχος ΕΛ.ΑΣ κ. Σταυρόπουλος Γεώργιος (1920), ο Ταξχος ΕΛ.ΑΣ κ. Πατσατζής Κων/νος (1924), ο Υπτγος κ. Αραμπός Γεώργιος (1926) και ο Ταξχος κ. Γραμματικόπουλος Ευάγγελος (1929).

Παρευρεθήκαμε 82 άτομα, είδαμε φίλους, συναδέλφους, φάγαμε, ήπιαμε, μιλήσαμε, γελάσαμε, χορέψαμε. Ήταν μια πολύ όμορφη και ζεστή βραδιά.

Τα μέλη του Συμβουλίου του Παραρτήματος θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όσους παρευρέθηκαν, αλλά και όλους εκείνους που είχαν να πουν ενθαρρυντικά λόγια για τις προσπάθειές μας.

Κάντε κλικ (χρησιμοποιείστε τα βελάκια του πληκτρολογίου για επόμενο ή προηγούμενο) στις παρακάτω φωτό για μεγέθυνση:


Ευχαριστούμε τον δημοσιογράφο κ. Καλαμπαλίκη Κων/νο για την κάλυψη της εκδήλωσης και τις συνεντεύξεις που πήρε από τους τιμηθέντες καθώς και για την επεξεργασία του βίντεο που αναρτήθηκε στην ηλεκτρονική σελίδα «argonafplia.gr» και την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε πατώντας εδώ ή παρακάτω:


(eaasargolida.blogspot.gr)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ