Αρχική » , , , » Ανακοίνωση Υποψηφιότητας για Προεδρία ΕΑΑΣ του Αντγου (ε.α) Στέλιου Καστραντά

Ανακοίνωση Υποψηφιότητας για Προεδρία ΕΑΑΣ του Αντγου (ε.α) Στέλιου Καστραντά


«Δεν μπορώ να πω με σιγουριά ότι τα πράγματα θα διορθωθούν αν αλλάξουν. Είμαι όμως σίγουρος ότι για να διορθωθούν, πρέπει να αλλάξουν.»
(Georg Christophe Lichtenberg, 1742-1799, Γερμανός Φιλόσοφος)

Αγαπητοί Συνάδελφοι και φίλοι και αγαπητά μέλη εκλιπόντων Συναδέλφων.

Ανταποκριθείς στις προτροπές πολλών εξ’ υμών κατέθεσα σήμερα 9 Δεκ 2016, την υποψηφιότητά μου για την θέση του Προέδρου της ΕΑΑΣ.

Από το 2010 διαβλέποντας την δεινή θέση στην οποία περιερχόμασταν λόγω των μνημονιακών πολιτικών και διαπιστώνοντας δυστυχώς την διστακτικότητα της τότε ΕΑΑΣ να αναλάβει ενεργό ρόλο για την στήριξη των δικαιωμάτων των μελών της, δραστηριοποιήθηκα ενεργά σε πολλά επίπεδα μαζί με άλλους συναδέλφους προς την κατεύθυνση διεκδίκησης των δικαιωμάτων μας.

Είναι αλήθεια ότι το παραγόμενο από την ΕΑΑΣ έργο, της μεγαλύτερης ίσως και αξιολογότερης Ένωσης στο χώρο της ελληνικής κοινωνίας, είναι δυσανάλογα μικρό τόσο της δύναμής της όσο και των δυνατοτήτων της. Αποτέλεσμα αυτού είναι να απογοητεύει συνεχώς τους μεγαλύτερους και να μην συγκινεί τους νεώτερους. Και αυτό βέβαια δεν μπορεί να συνεχισθεί.

Πιστεύοντας ακράδαντα στην ανάγκη ύπαρξης:

Μιας ισχυρής Ένωσης απαλλαγμένης από τις αγκυλώσεις του παρελθόντος με σύγχρονη νομοθεσία, δομή και οργάνωση,

Μιας Ένωσης που να μάχεται με κάθε νόμιμο μέσο για την υπεράσπιση των Εθνικών μας Αξιών καθώς και για τα δίκαια και δικαιώματα των μελών της,

Μιας Ένωσης που να συνεργάζεται αρμονικά με τους υφιστάμενους διεκδικητικούς φορείς στο χώρο των αποστράτων και να μεγιστοποιεί τα οφέλη που προκύπτουν από τον συντονισμό και την συνταύτιση των προσπαθειών σε όλα τα επίπεδα,

Μιας Ένωσης που να αναδεικνύει το μεγαλείο της ψυχής και του πνεύματος του Έλληνα Αξιωματικού και να επιβάλλεται με το κύρος της,

Μιας Ένωσης που να συμμετέχει ενεργά, για θέματα που μας αφορούν, στις αποφάσεις που παίρνονται από τα διάφορα θεσμικά όργανα της πολιτείας, τα οποία όπως μέχρι τώρα έχει φανεί αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμάς,

Σας καλώ στις επερχόμενες εκλογές να με στηρίξετε με την ψήφο σας για μία Ένωση αγαπητή από τα μέλη της και σεβαστή από τα θεσμικά όργανα της πολιτείας. Για μία Ένωση αντάξια των προσδοκιών όλων μας. Για μία Ένωση όπου το «ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ» θα αποκτήσει ουσία και περιεχόμενο.

Αθήνα,9 Δεκ 2016

Αντγος (ε.α) Στέλιος Καστραντάς
Υποψήφιος Πρόεδρος ΕΑΑΣ


ΥΓ: Οι αναλυτικές προγραμματικές μου θέσεις θα κοινοποιηθούν σύντομα


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ