Αρχική » , , , , » Χριστουγεννιάτικη συνάντηση αποφοίτων ΣΣΕ τάξεως ΄83 στη Λάρισα (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Χριστουγεννιάτικη συνάντηση αποφοίτων ΣΣΕ τάξεως ΄83 στη Λάρισα (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)


Χριστουγεννιάτικη συνάντηση αποφοίτων ΣΣΕ τάξεως '83 χθες το μεσσημέρι στη Λάρισα. Με πρωτοβουλία του Επιτελάρχη της 1ης Στρατιάς Υποστρατήγου Δημήτριου Μπίκου, αλλά και των Λαρισαίων συμμαθητών του Χρίστου Μαλισόβα και Δημήτρη Λεοντάρη, οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η συγκέντρωση των αποστράτων στη ΛΑΦ Λάρισας.

Περίπου 40 άτομα από διάφορες πόλεις της Θεσσαλίας, της Στερεάς Ελλάδος, της Μακεδονίας αλλά και της Αθήνας έδωσαν το παρόν στη συνάντηση. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Πεζικού του ΓΕΣ Υποστράτηγος Παναγιώτης Φαραντάτος, ο οποίος μετέβη με συμμαθητές του από το Σάββατο στη Θεσσαλική πρωτεύουσα.

Δείτε τις φωτό που κατέγραψε ο φακός του kranosgr.

Κάντε κλικ (χρησιμοποιείστε τα βελάκια του πληκτρολογίου για επόμενο ή προηγούμενο) στις παρακάτω φωτό για μεγέθυνση:


(kranosgr.blogspot.gr)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ