Αρχική » , , , , , , » Χορήγηση ξιφών σε Αξιωματικούς ΠΑ προερχόμενους από ΑΣΣΥ (ΕΓΓΡΑΦΟ)

Χορήγηση ξιφών σε Αξιωματικούς ΠΑ προερχόμενους από ΑΣΣΥ (ΕΓΓΡΑΦΟ)

Ο Βουλευτής ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ (ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ - ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ) Κεγκέρογλου Αλεξάνδρου Βασίλειος, κατέθεσε ερώτηση προς ΥΠΕΘΑ (Αρ. Πρωτ. 2116/19-12-2016) με θέμα: «Χορήγηση ειδών Αξιωματικού».

«Οι Υπαξιωματικοί, προερχόμενοι από Ανώτερες Σχολές Στρατιωτικών Υπαξιωματικών, με την συμπλήρωση 19 χρόνων υπηρεσίας προάγονται στο βαθμό του Αξιωματικού, συνεχίζοντας ως Αξιωματικοί την υπηρεσιακή τους εξέλιξη.

Δυνάμει της υπ. αριθμ 6-9/2004 πάγιας διαταγής του ΓΕΑ, για τους Ανθυποσμηναγούς της παραπάνω κατηγορίας προβλέπεται η αρχική χορήγηση ειδών Αξιωματικού.

Σύμφωνα με ενημέρωση μας, υπάρχουν σήμερα πολλοί αξιωματικοί του ΓΕΑ, της ανωτέρω κατηγορίας, που έχουν συμπληρώσει ακόμη και 30 έτη υπηρεσίας ή έχουν αποστρατευτεί, χωρίς ωστόσο να έχουν λάβει τα προβλεπόμενα είδη αρχικής χορήγησης, λ.χ Ξίφος, που αποτελεί τιμή για τον Έλληνα αξιωματικό.

Επειδή ολοένα και...»

Διαβάστε αναλυτικά την σχετική ερώτηση: (κλικ στην παρακάτω φωτό για μεγέθυνση)

1 σχόλια:

  1. Επειδή δυστυχώς για όλους μας κάποιοι ζουν στον καιρό του Πάγκαλου και έχουν το κουσούρι της ....ανωτερώτητας προτείνω οι προερχόμενοι Αξιωματικοί απο ΑΣΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΑΜΒΆΝΟΥΝ ΕΠΙΔΌΜΑΤΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ να έχουν διακριτικά ΑΣΗΜΕΝΙΑ και οι Προερχόμενοι απο ΑΣΣΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΑΜΒΆΝΟΥΝ ΕΠΙΔΌΜΑΤΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ να έχουν διακριτικά ΧΑΛΚΙΝΑ -Οσοι λαμβάνουν επιδόματα κινδύνου να εχουν διακριτικά ΧΡΥΣΑ.Εχουμε καταντήσει αν έχουμε χρήματα να δίνουμε παράσημα πασης μορφής και ξίφη με αποτέλεσμα σε μονάδα του ΣΞ περιοχής ΑΤΤΙΚΗΣ να δίνουν ξίφη 4 διαφορετικοί ΕΠΙΣΗΜΟΙ ταυτόχρονα λογω της πληθώρας στελεχών.ΛΟΓΩ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΧΟΥΝ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΛΕΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ