Αρχική » , , , , » Επίσκεψη Μητσοτάκη στο Στρατιωτικό Φυλάκιο των Κήπων Έβρου και την ΧΧΙΙΙ ΤΘΤ (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Επίσκεψη Μητσοτάκη στο Στρατιωτικό Φυλάκιο των Κήπων Έβρου και την ΧΧΙΙΙ ΤΘΤ (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)


Την 23η Τεθωρακισμένη Ταξιαρχία και το Τελωνείο Κήπων στον Έβρο, επισκέφθηκε στο πλαίσιο της διήμερης περιοδείας του, την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στην Αλεξανδρούπολη, την Κομοτηνή και την Ξάνθη, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Με μεγάλη χαρά επισκέφθηκα, σήμερα, την 23η Τεθωρακισμένη Ταξιαρχία, εδώ στην Αλεξανδρούπολη και ενημερώθηκα για τις επιχειρησιακές δυνατότητες των σύγχρονων αρμάτων μάχης, που διαθέτουν οι Ένοπλες Δυνάμεις», δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης.

«Επιβεβαίωσα, για άλλη μια φορά, το απόλυτο αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων και θα ήθελα, με την ευκαιρία αυτή, να συγχαρώ όλα τα στελέχη, τις γυναίκες και τους άνδρες, που κρατούν αυτό το αξιόμαχο σε πάρα πολύ υψηλό επίπεδο. Να τους ευχηθώ καλές γιορτές, χρόνια πολλά και να έχουμε μια καλή χρονιά το 2017. Θέλω να γνωρίζουν ότι όλη η ελληνική κοινωνία τους περιβάλλει με αισθήματα αγάπης και απόλυτης εμπιστοσύνης», τόνισε χαρακτηριστικά.

Φυλάκιο Κήπων

Νωρίτερα, ο Πρόεδρος της ΝΔ, επισκέφθηκε το Στρατιωτικό Φυλάκιο Κήπων και το Αστυνομικό Τμήμα Κήπων και στο πλαίσιο των δηλώσεων του, υπογράμμισε:

«Είναι μεγάλη χαρά να επισκέπτομαι σήμερα το πρωί το Στρατιωτικό Φυλάκιο των Κήπων, εδώ, στα σύνορα της Ελλάδας με την Τουρκία, στα σύνορα της Ευρώπης με την Τουρκία.

Θέλω να επαναλάβω - για άλλη μια φορά - ότι η Ελλάδα παραμένει ένας πυλώνας σταθερότητας σε αυτήν την ταραγμένη περιοχή.

Η Ελλάδα επιδιώκει σταθερά, καλές σχέσεις φιλίας και γειτονίας με την Τουρκία. Καλές σχέσεις φιλίας και γειτονίας, οι οποίες, όμως, στηρίζονται στον απαρέγκλιτο σεβασμό των Διεθνών Συνθηκών και του Διεθνούς Δικαίου».

Κάντε κλικ (χρησιμοποιείστε τα βελάκια του πληκτρολογίου για επόμενο ή προηγούμενο) στις παρακάτω φωτό για μεγέθυνση:


ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ:


(zougla.gr - Επιμέλεια: Άντζελα Πεΐτση, ΦΩΤΟ: zougla.gr-protothema.gr)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ