Αρχική » , , , , » 4 HEE για όλο το στρατιωτικό προσωπικό του Σ.Ξ. (ΕΓΓΡΑΦΑ)

4 HEE για όλο το στρατιωτικό προσωπικό του Σ.Ξ. (ΕΓΓΡΑΦΑ)

Η αρμόδια Διεύθυνση Οικονομικού του ΓΕΣ με δύο (2) έγγραφά της, κατ΄ εντολή των κ.κ. ΥΕΘΑ και Α/ΓΕΣ, μετά από σχετικό αίτημα της ΠΟΕΣ, αποφάσισε τη χορήγηση και καταβολή τεσσάρων (4) Ημερών Εκτός Έδρας (ΗΕΕ) σε όλο το στρατιωτικό προσωπικό του Στρατού Ξηράς, όπως παρακάτω:

1. Το πρώτο έγγραφο (Φ.814/635/931033/Σ.7988/07 Δεκ. 16/ΓΕΣ/ΔΟΙ/2ο) αφορά: «...την καταβολή ημερήσιας αποζημίωσης τεσσάρων (4) ΗΕΕ σε όλο το δικαιούμενο στρατιωτικό προσωπικό (μη συμπεριλαμβανομένων των ΔΕΑ), στους υπηρετούντες στο Νομό Έβρου, στα παραμεθόρια νησιά του Αν. Αιγαίου και στις Μονάδες Προκάλυψης για κινήσεις εκτέλεσης υπηρεσίας κατά μήνα Δεκέμβριο 2016».

Κάντε κλικ στην παρακάτω φωτό για μεγέθυνση:


2. Το δεύτερο έγγραφο (Φ.814/636/931409/Σ.8067/09 Δεκ. 16/ΓΕΣ/ΔΟΙ/2ο) αφορά:

«α. Όλο το δικαιούχο στρατιωτικό προσωπικό του Στρατού Ξηράς που υπηρετεί σε Μονάδες - Υπηρεσίες του ΓΕΣ, πλην Έβρου - Παραμεθόριων Νησιών του Αν. Αιγαίου - Μονάδων Προκάλυψης, για τους οποίους η υπόψη αποζημίωση έχει καλυφθεί με άλλη διαταγή.

β. Όλο το δικαιούχο στρατιωτικό προσωπικό του Στρατού Ξηράς που υπηρετεί σε Μονάδες - Υπηρεσίες των ΓΕΝ, ΓΕΑ, Προεδρίας της Δημοκρατίας, Προεδρικής Φρουράς και Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη».

Κάντε κλικ στην παρακάτω φωτό για μεγέθυνση:


(poes.gr)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ