Αρχική » , , , , , » ΠΟΣ: Ενέργειες για αναδρομικά 33 μηνών κράτησης υγειονομικής περίθαλψης (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

ΠΟΣ: Ενέργειες για αναδρομικά 33 μηνών κράτησης υγειονομικής περίθαλψης (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)


Μετά τη συνεργασία της ΠΟΣ με το ΓΛΚ αναφορικά με τον εσφαλμένο υπολογισμό της κράτησης για την υγειονομική περίθαλψη, που παρακρατείται από τις συντάξεις, αλλά και τις ενέργειες που έγιναν, όπως περιγράφονται στην υπ’ αριθμ’ 71 ανακοίνωση της Ομοσπονδίας, το ΓΛΚ εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία τους αμέσως επόμενους μήνες, θα επιστραφούν τα αναδρομικά των τριών μηνών (Ιουλ.-Αυγ.-Σεπ. 2016), που είναι τα επιπλέον παρακρατηθέντα από 1-7-2016.

Ταυτόχρονα η Ομοσπονδία, όπως είχε δεσμευθεί, εξέτασε με το νομικό της σύμβουλο διεξοδικά το θέμα των κρατήσεων υγειονομικής περίθαλψης για το διάστημα από 1/10/2013 έως 30/6/2016 και κατέληξε στην παρακάτω ολοκληρωμένη πρόταση:

α. Κατάθεση αίτησης στο ΓΛΚ σύμφωνα με το παρακάτω υπόδειγμα:


Κατατίθεται στο ΓΛΚ ή στα κατά τόπους παραρτήματά του ή αποστέλλεται με συστημένη επιστολή. Το ΓΛΚ είναι υποχρεωμένο να απαντήσει εντός 3 μηνών.

β. Σε περίπτωση που το ΓΛΚ απαντήσει απορριπτικά ή δεν απαντήσει καθόλου, ο ενδιαφερόμενος υποβάλει Ένσταση ενώπιον του Α΄ Κλιμακίου του Ελεγκτικού Συνεδρίου. Η ένσταση δεν έχει έξοδα κατάθεσης. Θα πρέπει να συνυποβληθεί και ένα παράβολο δημοσίου των 20€. Η Ένσταση υποβάλλεται με υπογραφή του ίδιου του ενιστάμενου και κατατίθεται στο ΓΛΚ, το οποίο υποχρεούται αρμοδίως να διαβιβάσει την ένσταση στο Κλιμάκιο. Η ένσταση υποβάλλεται εντός 60 ημερών από την επίδοση της αρνητικής απάντησης ή μετά το πέρας των τριών μηνών από την πρωτοκόλληση της αίτησης, σε περίπτωση που αυτή δεν απαντηθεί καθόλου.

Η ΠΟΣ θα επανέλθει με νεότερη ανακοίνωση, που θα περιλαμβάνει και το υπόδειγμα Ένστασης, προκειμένου να ενημερώσει τα Μέλη της, που επιθυμούν να ακολουθήσουν την προτεινόμενη διαδικασία.____________________________
ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΑΙΤΗΣΗΣ: ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

2 σχόλια:

  1. ΓΛΚ, fax στο 210 - 3329290 η επιστολή ,μπορεί να αποσταλεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μα η ΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ(ΑΠΛΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ)Ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΑΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΑΤΩΜΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ