Αρχική » , , , , » Ο Υπτγος ε.α Λάμπρος Τζούμης μιλά στο Blue Sky TV για αναθεωρητική πολιτική Τουρκίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Υπτγος ε.α Λάμπρος Τζούμης μιλά στο Blue Sky TV για αναθεωρητική πολιτική Τουρκίας (ΒΙΝΤΕΟ)


Συμμετοχή (Πέμπτη 01 Δεκ. 2016) του Υποστρατήγου ε.α Λάμπρου Τζούμη, ΣΣΕ 1983, σε τηλεοπτική εκπομπή στο Blue Sky TV, καλεσμένος του δημοσιογράφου Παναγιώτη Μπουσμπουρέλη, με θέμα την αναθεωρητική πολιτική της Τουρκίας και ενέργειες που απαιτούνται από την πλευρά μας.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

1 σχόλια:

  1. Εάν η Τουρκία έχει αποφασίσει να αλλάξει το status quo στο Αιγαίο, τότε θα επιχειρήσει να το κάνει άμεσα διότι, η Ελλάδα έχει γονατίσει οικονομικά, οι επενδύσεις στις ΕΔ έχουν σταματήσει εδώ και χρόνια και η ρευστότητα που επικρατεί παγκοσμίως είναι ιδανική για να στηθεί ένα επικίνδυνο σκηνικό. Η κλιμακούμενη επιθετικότητα της Τουρκίας πιστεύω ότι δεν είναι τυχαία, αποτελεί μέρος σχεδίου διότι πιστεύει ότι η διεθνής κοινότητα δεν είναι πρόθυμη να παρέμβει υπέρ των Ελλήνων και των Κυπρίων, ακόμη και στην περίπτωση που πλήττεται η διεθνής νομιμότητα.
    Οι μέρες που διανύουμε είναι ιδαίτερα κρίσιμες και πονηρές, γι' αυτό οφείλουμε να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ