Αρχική » , , , , » Ασάφειες και διακριτική μεταχείριση σε βάρος στελεχών ΕΔ σχετικά με αναγνώριση πενταετίας σε μονάδες εκστρατείας (ΕΓΓΡΑΦΑ)

Ασάφειες και διακριτική μεταχείριση σε βάρος στελεχών ΕΔ σχετικά με αναγνώριση πενταετίας σε μονάδες εκστρατείας (ΕΓΓΡΑΦΑ)


Ο Βουλευτής ΝΔ Βλάσης Γεωργίου Κωνσταντίνος, κατέθεσε ερώτηση προς το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας (Αρ. Πρωτ. 1767/06-12-2016) με θέμα: «Ασάφειες και διακριτική μεταχείριση σε βάρος των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων σχετικά με την αναγνώριση της πενταετίας σε μονάδες εκστρατείας»:

Αθήνα, 6 Δεκεμβρίου 2016

ΕΡΩΤΗΣΗ

Προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, κ Παναγιώτη Καμμένο

Θέμα: Ασάφειες και διακριτική μεταχείριση σε βάρος των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων σχετικά με την αναγνώριση της πενταετίας σε μονάδες εκστρατείας.

Τον Αύγουστο (3-8-2016) η ΔΟΙ/ΓΕΣ εξέδωσε έγγραφο με θέμα: «Συντάξεις Ειρηνικής Περιόδου (Αναγνώριση Χρόνου Υπηρεσίας στο διπλάσιο)»,για νέα διαδικασία αναγνώρισης του χρόνου υπηρεσίας σε μονάδες εκστρατείας των εργαζομένων στις Ένοπλες Δυνάμεις. Ωστόσο, από το εν λόγω έγγραφο προκύπτουν ασάφειες ως προς το νέο καθεστώς που διαμορφώνεται αλλά και μια σημαντική διαφορά στο κόστος αναγνώρισης της πενταετίας των στελεχών των Ε.Δ. σε σχέση με τα στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας.

Συγκεκριμένα παρατηρούμε ότι δεν καθίσταται σαφές αν θα προσμετρούνται αυτά τα χρόνια για τον υπολογισμό της σύνταξης ανεξαρτήτως συνολικού αριθμού ετών. Το ΓΕΣ επισημαίνει στα στελέχη ότι...

Διαβάστε αναλυτικά την σχετική ερώτηση:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ