Αρχική » , , , » Επιστολή ΠΣΑΕΜΘ με την όποια εκφράζει την αγανάκτησή του για ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ αποστολή εγγράφων απο ΕΑΑΣ (ΕΓΓΡΑΦΟ)

Επιστολή ΠΣΑΕΜΘ με την όποια εκφράζει την αγανάκτησή του για ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ αποστολή εγγράφων απο ΕΑΑΣ (ΕΓΓΡΑΦΟ)

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε της ΕΑΑΣ

Σας παρακαλούμε να μας διευκρινίσετε επισήμως για ποιο λόγο έγγραφα που αφορούν την εσωτερική λειτουργία της ΕΑΑΣ, όπως π.χ οι επικείμενες εκλογές της Ένωσης και η αναζήτηση μελών για τις εφορευτικές επιτροπές, αποστέλλονται εκτός από τα Παραρτήματα της ΕΑΑΣ και ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ σε Ν.Π.Ι.Δ Σύνδεσμος Αποστράτων Αξιωματικών Τάξεων Σ.Σ.Ε. Σ.Α.Α.Υ.Σ. μόνο;

Για ποιο λόγο τα υπόλοιπα ΝΠΙΔ αποστράτων δεν...

Διαβάστε αναλυτικά την σχετική επιστολή: (κλικ στην παρακάτω φωτό για μεγέθυνση)

2 σχόλια:

  1. Προς τι αυτός ο διαχωρισμός σε "ημέτερα" και μή Ν.Π.Ι.Δ και από πότε κάποια Ν.Π.Ι.Δ έχουν δικαιοδοσία στην οργάνωση της λειτουργίας ενός Ν.Π.Δ.Δ όπως είναι η Ε.Α.Α.Σ;Γιατί στην οργάνωση αρχαιρεσιών της ΕΑΑΣ ,συμμετέχουν κατά οποιονδήποτε τρόπο "ημέτερα" Ν.Π.Ι.Δ;Μήπως βάζουμε τους "ημετέρους" και "κολλητούς" γιατί υπάρχει και το επίδομα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φυσικά αυτό προβλέπεται από το άρθρο 5 της υπ'αριθμ.950/22/210497 ΚΥΑ που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 838/14 Οκτ.91 ,αλλα προφανως ο νομοθέτης το 1991 δεν υπολόγιζε οτι μελη της ΕΑΑΣ υπάρχουν και αλλης προελευσεως απόστρατοι και οτι υπάρχουν νομιμα ΝΠΙΔ αποστρατων και αλλων κατηγοριων μελων της ΕΑΑΣ και οπωσδηποτε απο το 1991 και μετά κανεις δεν φροντισε να το αλλάξει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ