Αρχική » , , , , , , , » Ο Υπτγος ε.α Λάμπρος Τζούμης μιλά για Τουρκική προκλητικότητα-συχνή παρουσία Καμμένου σε ΕΦ Έβρου-Νήσων και Κυπριακό (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Υπτγος ε.α Λάμπρος Τζούμης μιλά για Τουρκική προκλητικότητα-συχνή παρουσία Καμμένου σε ΕΦ Έβρου-Νήσων και Κυπριακό (ΒΙΝΤΕΟ)


Συμμετοχή (Δευτέρα 12 Δεκ. 2016) του Υποστρατήγου ε.α Λάμπρου Τζούμη, ΣΣΕ 1983, σε τηλεοπτική εκπομπή στο Blue Sky TV, καλεσμένος του δημοσιογράφου Παναγιώτη Μπουσμπουρέλη, με θέματα: την τουρκική προκλητικότητα, τις γκρίζες ζώνες, τη νατοϊκή επιχείρηση στο Αιγαίο, την συχνή παρουσία του Καμμένου σε φυλάκια Έβρου και Νήσων, την επίσκεψη της επιτροπής εξωτερικών και άμυνας στη Μεγίστη και το Κυπριακό. Επίσης, υπήρξε και παρέμβαση, για το θέμα του ηθικού και τις συντάξεις των στρατιωτικών, από τον καθηγητή οικονομικών Νίκο Γεωργικόπουλο.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ