Αρχική » , , , , » Σεβασμός και στήριξη στις Ένοπλες Δυνάμεις

Σεβασμός και στήριξη στις Ένοπλες Δυνάμεις

Τρία παλικάρια, αξιωματικοί του Πολεμικού Ναυτικού, έχασαν τη ζωή τους την περασμένη εβδομάδα στα παγωμένα νερά του Αιγαίου. Θυσιάστηκαν προσπαθώντας να διαφυλάξουν τα σύνορα της πατρίδος, να προστατεύσουν όλους εμάς. Η απώλεια τους μας θύμισε -για άλλη μια φορά- ότι... κάποιοι την ώρα που εμείς δουλεύουμε, γλεντάμε, κοιμόμαστε ήσυχοι στο κρεβάτι μας, δίνουν τον υπέρτατο αγώνα. Μας ξύπνησε από τον λήθαργο που μας έχει ρίξει η καθημερινότητά μας.

Όλοι εμείς θα ξεπεράσουμε τον χαμό τους, θα τους αφήσουμε πίσω μας. Δεν ισχύει, όμως, το ίδιο για τις οικογένειές τους. Δεν ισχύει το ίδιο για τους συναδέλφους τους, που γνωρίζουν ότι, η δύσκολη δουλειά που κάνουν, μπορεί κάποια μέρα να τους φέρει στην ίδια θέση. Δείγμα σεβασμού στα παιδιά που έφυγαν, αλλά και σε όσους έχουν χαθεί μέχρι σήμερα με τον ίδιο τρόπο, πρέπει να είναι η σκέψη μας προς τα όλα τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, που παίζουν καθημερινά «κορώνα γράμματα» τη ζωή τους. Γι΄ αυτό δεν χρειάζονται πολλά και μεγάλα λόγια από την πολιτική ηγεσία. Χρειάζονται πράξεις, ενέργειες στήριξης των αξιωματικών και των Ενόπλων Δυνάμεων, που έχουν κάνει και κάνουν τα πάντα για να διαφυλαχθεί η αξιοπρέπεια του λαού μας.

Οι δύσκολες στιγμές που περνάμε δεν είναι δικαιολογία αναστολής εκ μέρους της Πολιτείας των αποφάσεων που χρειάζονται για να μπορέσουν τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων να είναι αφοσιωμένα στη δουλειά τους. Δεν πρέπει να μπαίνουν, δεν πρέπει να μπουν στον γενικό κανόνα των περικοπών μισθών και επιδομάτων. Οφείλουμε όλοι να τους αντιμετωπίζουμε ως μια διαφορετική κατηγορία πολιτών. Το αξίζουν εκείνοι και οι οικογένειές τους.

(ΠΑΡΑΓΩΓΗ 13/02/2016 – ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΑΣΣΙΟΠΟΥΛΟΣ)

__________________
Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ!

2 σχόλια:

  1. ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΙΡΗΝΗΣ Η ΠΟΛΕΜΟΥ ΗΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΗΤΕ ΕΡΓΑΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο 25ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΒΡΙΖΕ -- ΑΝ ΠΕΘΕΝΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΣΕ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΘΑΤΑΝ ΩΡΑΙΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΒΡΙΖΕ ? ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ 300 ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΟΒΕΙΣ ΑΠΟ ΜΗΝΙΑΤΙΚΑ Η ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΗΤΕ ΕΝΣΤΟΛΟΙ Η ΑΠΛΟΣ ΛΑΟΣ ( ΠΟΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΕΘΕΝΟΥΝ ΣΕ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΑΔΙΚΑ )ΑΛΛΑ Ο ΔΙΚΑΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ --

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΕΦΑΠΑΞ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΟ ΒΑΘΜΟ ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ-ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΕ ΝΕΚΡΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ