Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΤΕΝΤΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΠΩΣ ΤΟ ΥΠΕΘΑ ΘΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

Η πατέντα για την οποία συζητά το υπουργείο Εθνικής Άμυνας αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του Πάνου Καμμένου στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «Στον Ενικό», από... παρευρισκόμενο που ζήτησε να ενημερωθεί το κοινό, για τα πιθανά οφέλη της χώρας, με τη χρήση της ευρεσιτεχνίας.

Ο νεαρός που παρακολουθούσε τη συζήτηση στο στούντιο, απευθύνθηκε στον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμένο, ρωτώντας τον γιατί η «ευρεσιτεχνία Ζωγράφου» δεν έχει προχωρήσει. παρότι έχει περάσει στο υπουργείο.

«Αν τη θάψετε την πατέντα αυτή, που κατά κάποιον τρόπο λύνει το πρόβλημα του ενεργειακού...», είπε ο νεαρός στον Πάνο Καμμένο. «Σε εμένα μιλάτε, κύριε; Ποιος τον κάλεσε τον Ζωγράφο; Εγώ τον κάλεσα», απάντησε ο υπουργός. Ο νεαρός ανταπάντησε, υποστηρίζοντας πως μέχρι στιγμής η πατέντα έχει περάσει στο υπουργείο και δεν έχει προχωρήσει. «Σαν Έλληνας θέλω να την αγοράσω, να την πάρω 80 ευρώ», είπε, εξηγώντας ότι η συσκευή του εφευρέτη Πέτρου Ζωγράφου μετατρέπει το νερό -και ιδίως το αλκαλικό- σε ηλεκτρική ενέργεια.

Οι δυο χρήσεις

«Δεν θα την αγοράσετε εσείς, θα τη χρησιμοποιήσουν οι Ένοπλες Δυνάμεις. Έχει δύο χρήσεις, μία πολιτική και μία στρατιωτική, θα κάνουμε τα πάντα για να διευκολύνουμε τη δουλειά του κυρίου Ζωγράφου. Για τα θέματα που έχουν να κάνουν με την πολιτική, θα κάνει ο κ. Ζωγράφος αυτό που πιστεύει, για τα θέματα που έχουν να κάνουν με τη στρατιωτική χρήση, θα κάνουμε αυτό που πιστεύουμε εμείς και δεν θα το ανακοινώσουμε εδώ», είπε ο υπουργός.

«Ο κ. Ζωγράφος έχει κάνει όλη την προεργασία, έχει παντεταριστεί σε ευρωπαϊκό επίπεδο η συσκευή κι η στρατιωτική του πιστοποίηση θα γίνει, όταν μπορεί να γίνει η στρατιωτική χρήση. Ο κ. Ζωγράφος είναι υπό τη δική μας προστασία και μακάρι να μπορέσουμε να προχωρήσουμε, για να βοηθήσει την Ελλάδα», πρόσθεσε.

(LIVE SPORT 17/02/2016 – Σ.Λ.)

ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ:__________________
Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία!

2 σχόλια:

  1. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΡΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΝΑ ΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΣΤΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νέα πατέντα του Π. Ζωγράφου επιτρέπει την ανέξοδη παραγωγή ρεύματος σε κάθε σπίτι! https://www.youtube.com/watch?v=hNNq9td5Rpk

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ