Αρχική » , , , » Μόνο οι Στρατιωτικοί δεν πληρώνονται υπερωρίες...

Μόνο οι Στρατιωτικοί δεν πληρώνονται υπερωρίες...

Χιλιάδες, πολλές χιλιάδες υπερωρίες εγκρίθηκαν για το 2016 για τους Μόνιμους Πολιτικούς Υπαλλήλους (ΜΠΥ) και το προσωπικό με... σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου (ΠΣΕΙΔ) των υπηρεσιών του Π.Ν., του Πεδίου Βολής Κρήτης (ΠΒΚ) και του Μετοχικού Ταμείου Ναυτικού (ΜΤΝ).

Ένας από τους λόγους που προβάλλεται για την αναγκαιότητά τους είναι, πάντως, η ύπαρξη υπηρεσιών, οι οποίες λειτουργούν σε 8ωρη, 12ωρη και 24ωρη βάση, κάτι που μας θυμίζει πως και οι στρατιωτικοί εκτελούν τέτοιες υπηρεσίες, αλλά υπερωρίες δεν πληρώνονται.

(ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 06/02/2016 – Σ.Λ.)

__________________
Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ!

2 σχόλια:

  1. Εδώ κόβουν υπηρεσίες για να μην πληρώνουν τις κυριακες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το προσωπικο που εμπλεκεται στις μεταφορες των κοντεινερ για τα hot spot , που δουλευει απο της 05:00 εως 23:00 ποιος θα τις καλυψει; ΚΑΝΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ