Κρίσεις προ των πυλών...

Κρίσεις έρχονται, αλλά θα δούμε αν θα υπάρξουν αλλαγές ανωτάτων. Ακόμα και για τον Α/ΓΕΣ, Β. Τελλίδη, για τον οποίο ακούγονταν... γκρίνιες στους υπουργικούς διαδρόμους (έλεος, όχι άλλη αλλαγή αρχηγού ΓΕΣ, φτάνουν έξι αρχηγοί σε πέντε χρόνια - τελείωσαν και οι αντιστράτηγοι), κανονικά δεν πρέπει να υπάρξει πρόβλημα.

Ο Α/ΓΕΕΘΑ απολύτως αμετακίνητος (για χρόνια...), ο αρχηγός Ναυτικού πολύ... «φρέσκος» (εδώ υπάρχουν κάποια θεματάκια, αλλά υπάρχει η ελπίδα ότι είναι απλά «ψαρωμένος» και θα «στρώσει»), και βέβαια ο αρχηγός της Αεροπορίας είναι το ίδιο αμετακίνητος, όπως ο Α/ΓΕΕΘΑ.

(ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 13/02/2016 - Σ.Λ.)

__________________
Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ