Αρχική » , , » Η ΑΥΣΤΗΡΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ

Η ΑΥΣΤΗΡΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ

Σε αυστηρό πρόγραμμα διατροφής βρίσκεται τον τελευταίο καιρό ο Πάνος Καμμένος, καθώς, όπως λέει στον περίγυρό του, έχει βάλει σκοπό του να χάσει κιλά. Και έτσι σε... πρόσφατη έξοδό του σε γνωστό εστιατόριο στο Μικρολίμανο ο σεφ Λευτέρης Λαζάρου ετοίμασε προσωπικά το πιάτο του για να είναι διαιτητικό.

Ο κ. Καμμένος με την παρέα του πήγαν αρχές της περασμένης εβδομάδας στο συγκεκριμένο μαγαζί, που φημίζεται για τις θαλασσινές σπεσιαλιτέ του, αλλά δεν άγγιξε τίποτα περισσότερο από αυτό που του ετοίμασε ο σεφ, το οποίο ασφαλώς ήταν ψαρικό γιατί θέλει να χάσει κιλά.

Και όπως λένε οι φίλοι του το έχει πάρει το θέμα πολύ... πατριωτικά και είναι ζήτημα χρόνου να αρχίσουν να φαίνονται τα πρώτα αποτελέσματα. «Τώρα που ο Τσίπρας παίρνει κιλά, ο πρόεδρος θα χάνει», έλεγε στο «Secret» καλός του φίλος.

(LIVE SPORT 31/01/2015 – Σ.Λ.)

__________________
Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ