Αρχική » , , , , » Ο Βίτσας οδικώς και ο Καμμένος με ελικόπτερο!

Ο Βίτσας οδικώς και ο Καμμένος με ελικόπτερο!

Με «καψόνι» μοιάζει αυτό που έκανε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας στον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Άμυνας, αφού ο Πάνος Καμμένος άφησε τον Δημήτρη Βίτσα να πάει οδικώς στο Σχιστό και εκείνος πήρε το... ελικόπτερο!

Η δικαιολογία ήταν ότι ο κ. Καμμένος επέλεξε αυτό το μέσο μεταφοράς, καθώς έπρεπε να «πετάξει» αμέσως μετά για τη Χίο, τη Λέσβο και τη Λέρο, ώστε να πραγματοποιήσει αυτοψία και στα συγκεκριμένα νησιά.

Μόνο που, στα δύσκολα οικονομικά χρόνια που διαβιούμε, θα έπρεπε να σκεφτόταν λίγο περισσότερο το κόστος μεταφοράς και να προγραμματίζει κάπως διαφορετικά τα... δρομολόγιά του και τα μέσα μεταφοράς που επιλέγει, ώστε να μην προκαλεί τους Έλληνες, που μετράνε, πλέον και το... λεπτό του ευρώ!

(STAR PRESS 17/02/2016)

__________________
Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ