Αρχική » , , , , » ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ, ΣΧΟΛΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΣΤΑ ΝΕΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΠΕΔΙΑ (ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ-ΠΙΝΑΚAΣ)

ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ, ΣΧΟΛΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΣΤΑ ΝΕΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΠΕΔΙΑ (ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ-ΠΙΝΑΚAΣ)

Η διαδικασία υποβολής Αίτησης-Δήλωσης συμμετοχής στις πανελλαδικές ξεκίνησε από τις 11 Φεβρουαρίου και θα ολοκληρωθεί στις 29 Φεβρουαρίου. Ένα από τα στοιχεία που δηλώνουν οι υποψήφιοι είναι και η τυχόν προτίμησή τους για τις Σχολές των συναρμόδιων Υπουργείων, δηλαδή Στρατιωτικές, Αστυνομικές, Πυροσβεστικές, Εμπορικού Ναυτικού. Γι αυτό το λόγο το ΥΠΑΙΘ με εγκύκλιο του (ΑΔΑ: 62ΙΙ4653ΠΣ-ΝΟ0) υπενθυμίζει τις σχετικές Υπουργικές Αποφάσεις ένταξης των υπόψη σχολών στα Επιστημονικά Πεδία που αφορά το Νέο Σύστημα των πανελλαδικών εξετάσεων των ΓΕΛ. Σύμφωνα με την ανωτέρω εγκύκλιο: α) Οι Στρατιωτικές Σχολές είναι ενταγμένες στο 1ο, 2ο, 3ο και 5ο πεδίο, β) Οι Αστυνομικές Σχολές είναι ενταγμένες στο 1ο, 2ο και 5ο πεδίο, γ) Οι Πυροσβεστικές Σχολές είναι ενταγμένες στο 1ο, 2ο και 5ο πεδίο και δ) Οι Σχολές Εμπορικού Ναυτικού είναι ενταγμένες στο 2ο και 5ο πεδίο. Κάντε κλικ στις παρακάτω φωτό για μεγένθυση:


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ