Αρχική » , , , , » Ο τρόπος υπολογισμού του Εφάπαξ Αστυνομικών. Πότε χορηγείται και ο απαιτούμενος χρόνος ασφάλισης (ΟΔΗΓΙΕΣ)

Ο τρόπος υπολογισμού του Εφάπαξ Αστυνομικών. Πότε χορηγείται και ο απαιτούμενος χρόνος ασφάλισης (ΟΔΗΓΙΕΣ)


Με το παρακάτω αναλυτικό κείμενο επιδιώκουμε να αποσαφηνίσουμε, για την κάθε περίπτωση, τον απαιτούμενο χρόνο ασφάλισης προκειμένου να χορηγηθεί εφάπαξ χρηματικό βοήθημα στους μετόχους του ΤΕΑΠΑΣΑ (ΤΠΑΣ και Τ.Π.Υ.Α.Π.), τον τρόπο υπολογισμού του εφάπαξ βοηθήματος και κρατήσεων για παλαιούς και νέους ασφαλισμένους και γενικά όλες τις αλλαγές που έχουν επέλθει στον Τομέα Πρόνοιας ΤΠΑΣ και Τ.Π.Υ.Α.Π του ΤΕΑΠΑΣΑ.

Πέραν της συνδικαλιστικής δράσης που αναπτύσσουμε για την βελτίωση των συνθηκών εργασίας των συναδέλφων μας, πιστεύουμε ότι ο ρόλος μας καταξιώνεται με την έγκυρη & έγκαιρη ενημέρωση και στον τομέα των εργασιακών, ασφαλιστικών & συνταξιοδοτικών δικαιωμάτων.

Διαβάστε αναλυτικά:(http://pasapolice.blogspot.com)


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ