Αρχική » , , , , » Αύξηση κατά 50% αποζημίωσης εξωτερικού υπηρετούντων Στρατιωτικών στην ειρηνευτική αποστολή στην ΠΓΔΜ (ΑΠΟΦΑΣΗ)

Αύξηση κατά 50% αποζημίωσης εξωτερικού υπηρετούντων Στρατιωτικών στην ειρηνευτική αποστολή στην ΠΓΔΜ (ΑΠΟΦΑΣΗ)


Καθορισμός ποσοστού προσαύξησης της προβλεπόμενης αποζημίωσης εξωτερικού του στρατιωτικού προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων που μεταβαίνει για υπηρεσία στο πλαίσιο της ειρηνευτικής αποστολής στην πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας (ΠΓΔΜ).

Άρθρο 1
Καθορισμός Προσαύξησης

Καθορίζουμε το ποσοστό προσαύξησης της προβλεπόμενης αποζημίωσης εξωτερικού του στρατιωτικού προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων που διατίθεται για υπηρεσία στο πλαίσιο της ειρηνευτικής αποστολής στην πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας (ΠΓΔΜ) σε πενήντα επί τοις εκατό (50%).

Άρθρο 2
Καταργούμενες Διατάξεις

Από την έναρξη ισχύος της παρούσας καταργείται η υπ΄ αριθμ. 2/14471/0022/30-5-2002 κοινή απόφαση Υφυπουργών Οικονομίας και Οικονομικών και Εθνικής Άμυνας (Β΄ 750).

Άρθρο 3
Έναρξη Ισχύος

Η ισχύς της απόφασης αρχίζει από τη δημοσίευσή της στην στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως. Η απόφαση αυτή να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.Δείτε την σχετική απόφαση:


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ