Αρχική » , , , , , » «Τρελαίνει» κόσμο ο Μάρδας: «Δεν θα κοπούν οι συντάξεις, θα κοπεί μέρος των συντάξεων. Θα δούμε τι θα κοπεί...» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Τρελαίνει» κόσμο ο Μάρδας: «Δεν θα κοπούν οι συντάξεις, θα κοπεί μέρος των συντάξεων. Θα δούμε τι θα κοπεί...» (ΒΙΝΤΕΟ)


Με έναν απίστευτο τρόπο, ο πρώην υπουργός της κυβέρνησης, Δημήτρης Μάρδας, παραδέχτηκε πως θα κοπεί «μέρος των συντάξεων»...

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μάρδας: «Δεν θα κοπούν οι συντάξεις, θα κοπεί... μέρος των συντάξεων»! Πρόσθεσε δε, ότι: «Θα δούμε τι θα κοπεί...».Δείτε το επίμαχο βίντεο, καθώς και το τρόπο με τον οποίον το σχολίασε μέσω twitter, ο εκπρόσωπος τύπου του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης:

(fanpage.gr - diaforetiko.gr)

3 σχόλια:

 1. Καιρός να επισκεφθεί κανένα ψυχίατρο ´Η κανένα λογοθεραπευτή.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΕΠΑΝΑΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΥΡΙΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ
  http://eaaa.gr/%CE%B5%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%8B%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%83-%CE%BA%CF%85%CF%81%CE%B9%CF%89%CE%BD-%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%BE%CE%B5%CF%89%CE%BD/
  Για τον προσδιορισμό του ύψους του ποσού που περικόπτεται από 1/1/2019 λαμβάνεται υπ’ όψιν το ποσό της καταβαλλόμενης βασικής σύνταξης μείον τις μειώσεις του Ν.4024/2011, 4051/2012, 4093/2012 και Ε.Α.Σ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αυτοί θα βγάλουν και τον όρο "βιασμός εξ' αμελείας" όπως το πάνε...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ