Αρχική » , , , , , » Περαιτέρω Διευκρινήσεις επί του Αμετάθετου στις Ένοπλες Δυνάμεις (ΕΓΓΡΑΦΟ-ΕΡΩΤΗΣΗ)

Περαιτέρω Διευκρινήσεις επί του Αμετάθετου στις Ένοπλες Δυνάμεις (ΕΓΓΡΑΦΟ-ΕΡΩΤΗΣΗ)


Ο Βουλευτής Σαρίδης Γεωργίου Ιωάννης, κατέθεσε εκ νέου ερώτηση (Αρ. Πρωτ. 1853/25-06-2018) προς τo Υπουργείo Εθνικής Άμυνας με θέμα: «Περαιτέρω Διευκρινήσεις επί του Αμετάθετου στις Ένοπλες Δυνάμεις».

Κύριε Υπουργέ

Με την υπ' αριθμόν Φ900α/1512/15888 - 17/05/2018 απάντησή σας στην υπ’ αριθμόν 3704-22/02/2018 ερώτηση που συνυπέβαλα με τους συναδέλφους μου βουλευτές, κ. κ. Εμμανουηλίδη Δημήτριο, Ντζιμάνη Γεώργιο και Σκουρολιάκο Παναγιώτη, αναφερθήκατε στα προβλήματα που θα επέφερε στο Στράτευμα η θεσμοθέτηση του αμετάθετου για τα προερχόμενα από κατηγορίες υπαξιωματικών στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, τα οποία έχουν συμπληρώσει τριάντα (30) έτη πραγματικής υπηρεσίας και η τοποθέτησή τους σε φρουρά επιθυμίας τους...


Διαβάστε αναλυτικά την σχετική ερώτηση:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ