Αρχική » , , , , , » Ομιλία Α/ΓΕΣ σε εκπαιδευόμενους Αξιωματικούς TX στη ΣΤΕΑΤΧ (ΦΩΤΟ)

Ομιλία Α/ΓΕΣ σε εκπαιδευόμενους Αξιωματικούς TX στη ΣΤΕΑΤΧ (ΦΩΤΟ)


Ομιλία Αρχηγού ΓΕΣ σε Αξιωματικούς του Τεχνικού Σώματος στη Σχολή Τεχνικής Εκπαίδευσης Αξιωματικών Τεχνικού (ΣΤΕΑΤΧ)

Την Τρίτη 26 Ιουνίου 2018, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, επισκέφθηκε τη Σχολή Τεχνικής Εκπαίδευσης Αξιωματικών Τεχνικού (ΣΤΕΑΤΧ), στους Αγίους Αναργύρους Αττικής και πραγματοποίησε ομιλία περί «Διοίκησης και Ηγεσίας» στους 27 εκπαιδευόμενους Ανθυπολοχαγούς του Τεχνικού Σώματος (ΤΧ) Τάξεων ΣΣΕ/2015, 2016 και 2017, καθώς και στους 21 αξιωματικούς (ΤΧ), σπουδαστές στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.Κάντε κλικ (χρησιμοποιείστε τα βελάκια του πληκτρολογίου για επόμενο ή προηγούμενο) στις παρακάτω φωτό για μεγέθυνση:


(army.gr)

10 σχόλια:

 1. 119 μέρες στις τουρκικές φυλακές.
  ......και πραγματοποίησε ομιλία περί «Διοίκησης και Ηγεσίας».....
  what??????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αυτοκτονία στρατιώτη στην Ρω
  https://www.militaire.gr/aytoktonia-stratioti-stin-ro/
  119 μέρες στις τουρκικές φυλακές...
  https://www.militaire.gr/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. και τι σχέση έχει ο Αρχηγός, στους άλλους στρατούς πόσοι αυτοκτονούν ; η θητεία είναι υποχρεωτική βάσει ισχύουσας νομοθεσίας, όσο για τις 119 μέρες στις τουρκικές φυλακές ας πρόσεχαν που πήγαιναν περίπολο στα σύνορα ήταν όχι τουρίστες, έκαναν λάθος που μπήκαν στη ξένη χώρα και συνελήφθησαν, δικιά τους βλακεία ήταν, δεν υπάρχουν οδηγίες του ΓΕΣ να εισέρχονται τα περίπολα στα σύνορα σε ξένη χώρα !!! άρα αυτά που γράφετε δεν έχουν ουδεμία σχέση με τον Αρχηγό, το κάθε στέλεχος πρέπει να μάθει να αναλαμβάνει τις ευθύνες των πράξεών του όταν λειτουργεί αυτοβούλως.

   Διαγραφή
 3. 119 μέρες στις τουρκικές φυλακές ... το μέγιστο όριο παραμονής στις φυλακές χωρίς δίκη (το δικό μας 18μηνο) φτανει στα 5 χρόνια στην τουρκία αν υπάρχουν υποψίες για τρομοκρατική ενέργεια...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Διαβάζοντας τα σχόλια, αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί κάποιοι, συνεχίζουν ένα ακατανόητο είδος προσωποπαγούς "φιλικού troll-αρίσματος" σε κάτι "ανθυπο-γραφεία παρα-τύπου" με τζάμπα διαδίκτυο και τζάμπα χρόνο, γράφοντας αθλιότητες, αντί να συντηρούν όπλα και να εκτελούν την υπηρεσία περιπόλου, σε κάποια μονάδα εκστρατείας, εργασία για την οποία έχουν προσληφθεί και πληρώνονται αδρά, σε σχέση με το απλό κοσμάκη που δεινοπαθεί στον ιδιωτικό τομέα. Το ύφος δε των troll-σχολίων "ας πρόσεχαν...δικιά τους βλακεία...κ.λπ." φανερώνει το επίπεδο, τις γνώσεις τους, και ίσως για μερικούς τον βαθμό τους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Οσο γυρισαν οι αιχμαλωτοι της Κυπρου αλλο τοσο θα γυρισουν και αυτοι.

   Διαγραφή
  2. Ως πτωχος τω πνεύματι θα κερδισεις τη βασιλεια των
   ουρανών.Σιγουρα θα διάβασες και την σημασία των
   βλακών στο σύγχρονο βίο.Εχεις πολύ πλάκα.

   Διαγραφή
  3. του χρόνου να δούμε τι θα λες

   Διαγραφή
 5. Εδω δεν δινουν πισω τον Αμερικανο παστορα, θα δωσουν τους δικους μας?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Οι Αμερικανοί αντιμετωπίζουν πρόβλημα συνεννόησης σε αρκετά θέματα με την Τουρκία, θα μπορέσει να βγάλει άκρια η Ελλάδα ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ