Αρχική » , , , , , » Ποιοι Ανώτεροι Αξιωματικοί τίθενται ΕΟΘ (ΑΠΟΦΑΣΗ)

Ποιοι Ανώτεροι Αξιωματικοί τίθενται ΕΟΘ (ΑΠΟΦΑΣΗ)


ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

1. Θέτουμε, σύμφωνα με το άρθρο 1 του Ν. 4494/2017:

α. Εκτός Οργανικών Θέσεων από 14-12-2017, ημερομηνία κατά την οποία έγινε αποδεκτή η αίτησή του από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας για την επαναφορά του στην ενέργεια ως Εκτός Οργανικών Θέσεων, τον Συνταγματάρχη (πρώην Ελεγκτικού και νυν) Κοινού Σώματος Οικονομικών Επιθεωρητών Πετρούτσο Δημήτριο του Κωνσταντίνου (ΑΜ:46263).

β. Eκτός Οργανικών Θέσεων από 14-12-2017, ημερομηνία κατά την οποία έγινε αποδεκτή η αίτησή της από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας για την παραμονή της στην ενέργεια ως Εκτός Οργανικών Θέσεων, την Ταγματάρχη Διοικητικού-Στρατολογικού Φιλίππου Μαρία του Νικολάου (ΑΜ/ΚΣ 865)....Διαβάστε αναλυτικά την σχετική εγκύκλιο:


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ