Αρχική » , , , , , , » Απονομή πτυχίων στους νέους Ανθυπολοχαγούς ΣΣΕ/Τάξης 2018 (12 ΦΩΤΟ)

Απονομή πτυχίων στους νέους Ανθυπολοχαγούς ΣΣΕ/Τάξης 2018 (12 ΦΩΤΟ)


Τελετή απονομής πτυχίων Ανθυπολοχαγών ΣΣΕ/Τάξης 2018 και αποφοίτηση Σπουδαστών Προγράμματος «MILLITARY ERASMUS»

Την Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, παρέστη σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων (ΣΣΕ), στη Βάρρη Αττικής, κατά την οποία πραγματοποιήθηκε:

- Απονομή πτυχίων, στους νέους Ανθυπολοχαγούς ΣΣΕ/Τάξης 2018 «Αντιστράτηγος (ΜΧ) Κωνσταντίνος Κάλλαρης».

- Επίδοση Διπλώματος σε αλλοδαπούς Σπουδαστές, με τη λήξη του Διεθνούς Εξαμήνου, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος ανταλλαγής σπουδαστών «MILLITARY ERASMUS».Αποχαιρετούμε τους νέους Ανθυπολοχαγούς, οι οποίοι ως αυριανοί Ηγήτορες του Στρατού Ξηράς, διαθέτουν υψηλό ηθικό, άριστη ακαδημαϊκή και στρατιωτική εκπαίδευση και διακατέχονται από το πνεύμα του νικητή. Επίσης, αποχαιρετούμε 15 Σπουδαστές από τις Στρατιωτικές Ακαδημίες της Ολλανδίας, της Ιταλίας, της Ρουμανίας και της Πολωνίας, που παρακολούθησαν μαζί με Ευέλπιδες της ΙΙΙης Τάξης μαθήματα στην Αγγλική γλώσσα, σε σύγχρονα αντικείμενα όπως Ασφάλεια Κυβερνοχώρου (Cyber Security), Ηγεσία (Leadership) και Δίκαιο Ενόπλων Συγκρούσεων (Law of Armed Conflict). Ευχόμαστε σε όλους καλή σταδιοδρομία για το καλό της Πατρίδας.

Κάντε κλικ (χρησιμοποιείστε τα βελάκια του πληκτρολογίου για επόμενο ή προηγούμενο) στις παρακάτω φωτό για μεγέθυνση:


(army.gr)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ