«Επίθεση» άνευ προηγουμένου στις ΕΔ


Έκπληξη αλλά και οργή προκάλεσε σε απόστρατους ανώτατους αξιωματικούς των Ενόπλων Δυνάμεων η «επίθεση» που εξαπέλυσε ο Πρόεδρος της Στρατιωτικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ένωσης και Επίτιμος Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ) Μιχαήλ Κωσταράκος εναντίον του Α/ΓΕΕΘΑ Ναυάρχου Ευάγγελου Αποστολάκη και του Α/ΓΕΝ Αντιναύαρχου Νικόλαου Τσούνη.Αφορμή για την πρωτόγνωρη αυτή επίθεση μέσω Διαδικτύου αποτέλεσε η απόφαση να ανακληθούν δύο εκ των οκτώ υπαξιωματικών που έχουν διατεθεί στον Κωσταράκο για τη φρουρά του στις Βρυξέλλες.

Μάλιστα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που χαρακτηρίζουν «πρόκληση» τα λεγόμενό του, σε εποχές μάλιστα που ο Ελληνικός λαός δοκιμάζεται σκληρά.

(Πηγή: ΕΘΝΟΣ 29/06/2018 - [Μετατροπή σε κείμενο: staratalogia.blogspot.gr])

__________________
Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ