Αρχική » , , , , » Μετάταξη ΕΠΟΠ στο Σώμα Μονίμων Υπαξιωματικών ΠΝ, μετά από αίτησή τους (ΑΠΟΦΑΣΗ)

Μετάταξη ΕΠΟΠ στο Σώμα Μονίμων Υπαξιωματικών ΠΝ, μετά από αίτησή τους (ΑΠΟΦΑΣΗ)


«Μετάταξη Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠ.ΟΠ.) του Πολεμικού Ναυτικού, στο Σώμα Μονίμων Υπαξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού που προέρχονται από Ανώτερες Στρατιωτικές Σχολές Υπαξιωματικών (ΑΣΣΥ), μετά από αίτησή τους»

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε

1. Μετατάσσουμε στο Σώμα Μονίμων Υπαξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού που προέρχονται από Ανώτερες Στρατιωτικές Σχολές Υπαξιωματικών (ΑΣΣΥ), κατόπιν αιτήσεώς τους, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 9 και 13 του ν. 3883/2010 (ΦΕΚ Α΄ 167), με το βαθμό που φέρουν και τη νέα ειδικότητα/ εξειδίκευση συμφώνως του αντικειμένου του πτυχίου τους, τους κάτωθι Επαγγελματίες Οπλίτες (ΕΠ.ΟΠ.) του Πολεμικού Ναυτικού:..Διαβάστε αναλυτικά την σχετική ΑΠΟΦΑΣΗ:


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ