Αρχική » , , , , , » Αποζημίωση Εξεταστικών Επιτροπών για Εισαγωγικές Εξετάσεις Παραγωγικών Σχολών ΕΔ, Επιλογή ΕΠΟΠ κ.ά (ΚΥΑ)

Αποζημίωση Εξεταστικών Επιτροπών για Εισαγωγικές Εξετάσεις Παραγωγικών Σχολών ΕΔ, Επιλογή ΕΠΟΠ κ.ά (ΚΥΑ)


ΚΟΙΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ: Καθορισμός Αποζημίωσης Εξεταστικών Επιτροπών για τις Εισαγωγικές Εξετάσεις των Παραγωγικών Σχολών Ε.Δ., των Διαγωνισμών Μετάταξης ή Απευθείας Κατάταξης Αξιωματικών και Υπαξιωματικών, Επιλογή ΕΠ. ΟΠ. και Λοιπού Στρκου Προσωπικού - Πλην των Οπλιτών που Εκπληρώνουν Στρατεύσιμη Στρκη Θητεία

Άρθρο 1
Κατηγορίες Προσωπικού Επιτροπών

Το προσωπικό των επιτροπών εντάσσεται σε τέσσερις κατηγορίες, βάσει των οποίων καθορίζεται το ύψος της αμοιβής τους, ως ακολούθως:

α. Κατηγορία Α΄: Υπάγονται οι στρατιωτικοί, οι δημόσιοι υπάλληλοι, υπάλληλοι Ν.Π.Δ.Δ., το προσωπικό με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου που ανήκει στο χώρο του Δημοσίου, οι συνταξιούχοι των κατηγοριών αυτών, οι καθηγητές Μέσης, Ανώτερης και Ανώτατης εκπαίδευσης και οι ωρομίσθιοι καθηγητές που διδάσκουν στις Παραγωγικές Σχολές των Ε.Δ.

β. Κατηγορία Β΄: Υπάγονται οι καθηγητές Μέσης Εκπαίδευσης, που δεν ανήκουν στο διδακτικό προσωπικό των Παραγωγικών Σχολών των Ε.Δ.

γ. Κατηγορία Γ΄: Υπάγεται το Εκπαιδευτικό Προσωπικό των Ανώτατων Τεχνολογικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (A.Τ.Ε.Ι.)

δ. Κατηγορία Δ΄: Υπάγεται το Διδακτικό Ερευνητικό Προσωπικό (Δ.Ε.Π), των Πανεπιστημίων.

Άρθρο 2
Αποζημίωση Επιτροπών

1. Καθορίζουμε την αποζημίωση, για κάθε βαθμολογούμενο γραπτό ή προφορική εξέταση υποψηφίου, των ειδικών εξεταστών, του Προέδρου, των μελών και του Γραμματέα των εξεταστικών επιτροπών, κατά κατηγορία προσωπικού του προηγούμενου άρθρου, ως εξής:

α. Για το προσωπικό της κατηγορίας Α΄, 0,16 € για καθένα. Η αμοιβή αυτή δεν μπορεί να είναι μικρότερη των 16,00 €.

β. Για το προσωπικό της κατηγορίας Β΄, 0,28 € για καθένα. Η αμοιβή αυτή δεν μπορεί να είναι μικρότερη των 24,00 €.

γ. Για το προσωπικό της κατηγορίας Γ΄, 0,32 € για καθένα. Η αμοιβή αυτή δεν μπορεί να είναι μικρότερη των 32,00 €.

δ. Για το προσωπικό της κατηγορίας Δ΄, 0,36 € για καθένα. Η αμοιβή αυτή δεν μπορεί να είναι μικρότερη των 44,00 €.

2. Για τις αθλητικές δοκιμασίες καταβάλλεται αποζημίωση , ίση προς το ½ της αποζημίωσης που καθορίζεται στο παρόν άρθρο, σύμφωνα με την κατηγορία που ανήκουν τα μέλη των εξεταστικών επιτροπών. Οι επιμέρους αθλητικές δοκιμασίες, θεωρούνται ως ενιαίο μάθημα και η αποζημίωση υπολογίζεται ανάλογα με τον αριθμό των υποψηφίων.

3. Για την ψυχοτεχνική δοκιμασία καταβάλλεται η αποζημίωση που καθορίζεται στο παρόν άρθρο, σύμφωνα με την κατηγορία που ανήκουν τα μέλη των εξεταστικών επιτροπών. Τα επιμέρους στάδια της ψυχοτεχνικής δοκιμασίας, θεωρούνται ως ενιαίο μάθημα και η αποζημίωση υπολογίζεται για ένα μάθημα, ανάλογα με τον αριθμό των υποψηφίων.

4. Για κάθε μάθημα καταβάλλεται μια αποζημίωση, ανεξάρτητα αν προβλέπεται για ίδιο μάθημα, γραπτή και προφορική εξέταση.

5. Στα μέλη επιτροπών ελέγχου πληρότητας δικαιολογητικών, των συμβουλίων επιλογής και λοιπών βοηθητικών εργασιών, όπου αυτές προβλέπονται, καταβάλλεται αποζημίωση, ίση προς το 1/5 της αποζημίωσης που ορίζεται στη παράγραφο 1 του παρόντος άρθρου, σύμφωνα με την κατηγορία που ανήκουν.

6. Στα μέλη επιτροπών αποκάλυψης γραπτών - εκδόσεως αποτελεσμάτων και κωδικογράφησης, όπου αυτές προβλέπονται, καταβάλλεται αποζημίωση, ίση προς το 1/3, αυτής που καθορίζεται στη παράγραφο 1 του παρόντος άρθρου, ανάλογα την κατηγορία...

Διαβάστε αναλυτικά την σχετική απόφαση:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ