Αρχική » , , , , , , , , » Ομιλία «ΙΑΒΕΡΗ» με θέμα «Οδική Ασφάλεια – Πρόληψη Τροχαίων Ατυχημάτων» στη ΔΙΚΕ (5 ΦΩΤΟ)

Ομιλία «ΙΑΒΕΡΗ» με θέμα «Οδική Ασφάλεια – Πρόληψη Τροχαίων Ατυχημάτων» στη ΔΙΚΕ (5 ΦΩΤΟ)


Ομιλία κ. Αναστάσιου Μαρκουίζου «ΙΑΒΕΡΗ» με θέμα «Οδική Ασφάλεια – Πρόληψη Τροχαίων Ατυχημάτων» στη ΔΙΚΕ

Την Παρασκευή 25 Μαΐου 2018, στο πλαίσιο της μέριμνας για το προσωπικό, πραγματοποιήθηκε στη Διοίκηση Κέντρων/IV ΜΠ «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ», ομιλία από τον κ. Αναστάσιο Μαρκουίζο «ΙΑΒΕΡΗ» με θέμα «Οδική Ασφάλεια – Πρόληψη Τροχαίων Ατυχημάτων».

Ο κ. Μαρκουίζος αναφέρθηκε στις αιτίες που προκαλούν τα τροχαία ατυχήματα όπως είναι το αλκοόλ, η υπερβολική ταχύτητα και η απόσπαση της προσοχής από το κινητό τηλέφωνο. Τόνισε ιδιαίτερα ότι, ο βασικότερος παράγοντας για τα μεγάλα ποσοστά νεανικής θνησιμότητας από τραυματισμούς σε τροχαία δυστυχήματα είναι, η ελλιπής ενημέρωση και εκπαίδευση σε θέματα οδικής ασφάλειας και η μη τήρηση των σχετικών νόμων.

Μίλησε για την παιδεία στην οδική συμπεριφορά και αναφέρθηκε με παραδείγματα και αριθμούς στο μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει η Ελληνική κοινωνία.

Την ομιλία παρακολούθησαν Αξιωματικοί, Υπαξιωματικοί, Οπλίτες Θητείας και εκπαιδευόμενοι Οπλίτες του Σχολείου Προκεχωρημένης Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων (ΣΠΕΝ).

Κάντε κλικ (χρησιμοποιείστε τα βελάκια του πληκτρολογίου για επόμενο ή προηγούμενο) στις παρακάτω φωτό για μεγέθυνση:


(army.gr)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ