Αρχική » , , , » Σχετικά με την ασφάλιση των γυναικών στρατιωτικών (ΕΓΓΡΑΦΟ-ΕΡΩΤΗΣΗ)

Σχετικά με την ασφάλιση των γυναικών στρατιωτικών (ΕΓΓΡΑΦΟ-ΕΡΩΤΗΣΗ)


Ο Βουλευτής ΧΑ Γεώργιος Γερμενής, κατέθεσε ερώτηση (Αρ. Πρωτ. 6507/04-06-2018) προς τα Υπουργεία Εθνικής Άμυνας - Υγείας με θέμα: «Σχετικά με την ασφάλιση των γυναικών στρατιωτικών».

Οι γυναίκες στρατιωτικοί που υπηρετούν στην Αθήνα και είναι εγκυμονούσες, υποχρεούνται από τον νόμο να επιλέγουν γυναικολόγους από τα στρατιωτικά νοσοκομεία, ώστε να μην επιβαρύνονται με τα έξοδα των εξετάσεων. Ουσιαστικά, να απευθυνθούν σε ιδιώτη ιατρό τα έξοδά τους δεν καλύπτονται. Στον αντίποδα, οι γυναίκες στρατιωτικών (χωρίς οι ίδιες να είναι απαραίτητα στρατιωτικοί) μπορούν να στραφούν σε ιδιώτη γυναικολόγο με τα έξοδα για επισκέψεις, υπερήχους και φάρμακα καλυμμένα.

Ερωτώνται οι αρμόδιοι υπουργοί:

Ποια μέτρα θα ληφθούν ώστε οι εγκυμονούσες στρατιωτικοί να μην επιβαρύνονται με τα έξοδα εξετάσεων αν στραφούν σε ιδιώτη ιατρό;...

Διαβάστε αναλυτικά την σχετική ερώτηση:


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ