Αρχική » , , , , » Προσαύξηση κατά 50% αποζημίωσης εξωτερικού υπηρετούντων Στρατιωτικών στις ειρηνευτικές: Λίβανο, Βοσνία–Ερζεγοβίνη και Κόσσοβο (2 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ)

Προσαύξηση κατά 50% αποζημίωσης εξωτερικού υπηρετούντων Στρατιωτικών στις ειρηνευτικές: Λίβανο, Βοσνία–Ερζεγοβίνη και Κόσσοβο (2 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ)


Σας κοινοποιούμε τις:

α. Απόφαση «Καθορισμός ποσοστού προσαύξησης της προβλεπόμενης αποζημίωσης εξωτερικού του στρατιωτικού προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων που μεταβαίνει για υπηρεσία στο πλαίσιο της ειρηνευτικής αποστολής στο Λίβανο» (ΑΔΑ: 7ΣΤ86-Θ0Χ)
β. Απόφαση «Καθορισμός ποσοστού προσαύξησης της προβλεπόμενης αποζημίωσης εξωτερικού του στρατιωτικού προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων που μεταβαίνει για υπηρεσία στο πλαίσιο των ειρηνευτικών επιχειρήσεων στη Βοσνία – Ερζεγοβίνη και την περιοχή του Κοσσόβου» (ΑΔΑ: ΩΞΖΨ6-Ζ0Σ).


Δείτε αναλυτικά παρακάτω τις υπόψη αποφάσεις:

Eιρηνευτική αποστολή στο Λίβανο (ΑΔΑ: 7ΣΤ86-Θ0Χ):


Άρθρο 1

Καθορισμός Προσαύξησης

Καθορίζουμε το ποσοστό προσαύξησης της προβλεπόμενης αποζημίωσης εξωτερικού του στρατιωτικού προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων που μεταβαίνει για υπηρεσία στο πλαίσιο της ειρηνευτικής αποστολής στο Λίβανο σε πενήντα επί τοις εκατό (50%)...
Eιρηνευτικές επιχειρήσεις στη Βοσνία – Ερζεγοβίνη και την περιοχή του Κοσσόβου (ΑΔΑ: ΩΞΖΨ6-Ζ0Σ):


Άρθρο 1

Καθορισμός Προσαύξησης

Καθορίζουμε το ποσοστό προσαύξησης της προβλεπόμενης αποζημίωσης εξωτερικού του στρατιωτικού προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων που μεταβαίνει για υπηρεσία στο πλαίσιο των ειρηνευτικών επιχειρήσεων στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη και την περιοχή του Κοσσόβου σε πενήντα επί τοις εκατό (50%)...
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ