Αρχική » , , , , , , » Απονομή Πτυχίων 187ου Σχολείου Υποβρύχιων Καταστροφών (7 ΦΩΤΟ)

Απονομή Πτυχίων 187ου Σχολείου Υποβρύχιων Καταστροφών (7 ΦΩΤΟ)


Το τέλειωσαν με επιτυχία μόλις επτά στελέχη

Η τελετή απονομής πτυχίων και διακριτικών Υποβρύχιου Καταστροφέα στους απόφοιτους του 187ου Σχολείου Υποβρύχιων Καταστροφών πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 30 Μαΐου 2018 στις εγκαταστάσεις της Διοικήσεως Υποβρύχιων Καταστροφών (ΔΥΚ) του Πολεμικού Ναυτικού, παρουσία του Αρχηγού Στόλου Αντιναυάρχου Ιωάννη παυλόπουλου ΠΝ.

Τα πτυχία και τα διακριτικά στους νέους Βατραχανθρώπους του Πολεμικού Ναυτικού και του Στρατού Ξηράς επέδωσε ο ΑΣ Αντιναύαρχος Ιωάννης Γ. Παυλόπουλος ΠΝ, ο οποίος – ως γνωστόν – είναι και ο ίδιος υποβρύχιος καταστροφέας και αλεξιπτωτιστής ελευθέρας πτώσεως και διατελέσας στο παρελθόν Διοικητής της ΔΥΚ, Στην τελετή παρέστησαν επίσης ο Διευθυντής Ειδικών Δυνάμεων του ΓΕΣ Υποστράτηγος Νικόλαος Χιονής, στελέχη των Ειδικών Δυνάμεων των δύο Κλάδων, συγγενείς και φίλοι των νέων βατραχανθρώπων, καθώς επίσης και εν αποστρατεία στρατιωτικό προσωπικό της ΔΥΚ.

Για την ιστορία να σημειώσουμε ότι το 187 Σχολείο της ΔΥΚ το περάτωσαν με επιτυχία μόλις 7 στελέχη από τα οποία τα 5 είναι του ΣΞ και μόλις τα 2 του ΠΝ.

Κάντε κλικ (χρησιμοποιείστε τα βελάκια του πληκτρολογίου για επόμενο ή προηγούμενο) στις παρακάτω φωτό για μεγέθυνση:


(parapolitika.gr - Λεωνίδας Σ. Μπλαβέρης - ΦΩΤΟ hellenicnavy.gr)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ