Αρχική » , , » Η αποτίμηση των αναδρομικών των αποφάσεων του ΣτΕ (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Π.Ο.Σ.)

Η αποτίμηση των αναδρομικών των αποφάσεων του ΣτΕ (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Π.Ο.Σ.)

Κάντε κλικ στην παρακάτω φωτό για μεγένθυση:

(hellasmil.gr)

2 σχόλια:

  1. Η κυβέρνηση στρέφει τη μία τάξη εναντίον της άλλης, τον δημόσιο υπάλληλο κατά του ιδιωτικού και αντιστρόφως. Γνωστό το κόλπο κι έτσι ο κόσμος δεν ασχολείται με όσα κάνει η κυβέρνηση. Δεν θα αναλύσω τι υποσχέθηκαν, τι έκαναν, τι δεν έκαναν. Δεν θα πω πόσο καταστροφικοί και ανθέλληνες είναι. Οποιος δεν τρώει σανό το αναγνωρίζει. Η μόνιμη επωδός γιά τις μ@λ@κίες τους είναι ότι φταίνε οι προηγούμενοι. Τα ποσά που υπολογίζεται καθαρά θα είναι μικρότερα γιατί ; διότι δεν υπολογίζεται το νέο φορολογικό νομοσχέδιο όπου αναμένεται να αυξηθεί ο φόρος εισοδήματος πάνω π.χ. από 25.000 ευρώ ατομικό καθαρό εισόδημα, αλλά ούτε υπολίζεται το νέο ασφαλιστικό όπου θα αυξηθούν και οι ασφαλιστικές ειασφορές οπότε από το 2016 τα ποσά επιβάρυνσης μάλλον είναι μικρότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νομοθετική ρύθμιση που προωθεί η κυβέρνηση, δίνοντας τη δυνατότητα σε χιλιάδες υπαλλήλους να υποβάλλουν... κάθε χρόνο αίτηση για παράταση της παραμονής τους (το πολύ μέχρι το 67ο έτος), ενώ επιτρέπει και την επιστροφή όσων αποχώρησαν μέσα στο 2015 με τον ίδιο τρόπο (με αυτοδίκαιη λύση της υπαλληλικής σχέσης). Οι δύο νέες ρυθμίσεις έρχονται να τροποποιήσουν τις αντίστοιχες διατάξεις των δύο κωδίκων του (ν. 3528/07 για τους δημόσιος υπαλλήλους και τους ν. 2812/00 για τους δικαστικούς) σε ικανοποίηση σχετικών αιτημάτων από ομάδες αποχωρούντων που δεν επιθυμούσαν να βγουν άμεσα στη σύνταξη και να χάσουν σημαντικές αποδοχές λόγω του σοβαρού περιορισμού του ύψους των συντάξεων. Είχαν φύγει με 35 έτη υπηρεσίας και σύμφωνα με το νέο ασφαλιστικό που προωθεί η κυβέρνηση θα έχουν μείωση στις συντάξεις τους αφού θα λαμβάνεται υπόψη τα 40 συντάξιμα έτη. Οι ρυθμίσεις αυτές δημιουργούν αντιδράσεις άλλων κλάδων όπως των αστυνομικών, στρατιωτικών, κτλ όπου αποστρατεύθηκαν στις ετήσιες του 2015 και θα αποστρατευθούν στις προσεχείς κρίσεις του τρέχοντος έτους και δεν έχουν 40 έτη συντάξιμα, έχει προκληθεί αναστάτωση και έρχονται διαμαρτυρίες για παραβίαση της ισότητας και θεμελιωμένων συνταξιοδοτικών δικαιωμάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ